Tabung Maya Puteriku :P

Saturday, August 31, 2013

Rain Shield for Side Mirror :D

**** Post Melekat ****


Salam.....






Penghadang Hujan (Rain Shield) untuk Side Mirror kereta.
Mengelakkan cermin sisi kereta dari kabur akibat air hujan.
Muat untuk semua kereta yang mempunyai lebar side mirror 15-18cm, pendek kata (pjg x kata) kebanyakkan kete muat la, janji cermin kete tu boleh laras, maknanya cermin tu aje boleh digerak2kan, x kesah la gn tgn ke, auto ke, jgn cermin yg melekat mcm cermin kancil tu, heeee.
Material: PVA boleh lentur (flexible and durable) :P

Harga: RM20 sepasang termasuk kos pos express. Sape nak gtau, nak cari duit buat raya ni, ekekekeke


haishhh, mood nak mengupdate ke laut plak, susah betol sejak xde lappy ni, update gn haipad susah ohhh, *abammmm, bak laptop satu.... ekekekekeke



1 comment:

ASSOYFINGER67 said...

Assalam....Selamat Hari raya,maaf zahir batin..on advance gak..huhu