Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, July 10, 2013

Kami Kembali...

Huhuhu lama tak update ye. Memang bz sesangat lepas jadi driver gi antar/amik gegirl ke sekolah. Anyway, just want 2 wish you all "Selamat Berpuasa" ya.


Insya-Allah, lepas ni kita orang akan banyak2 sibukkan diri update blog ni. :)

7 comments:

نورعيم said...

kak abby, long time no seee!

selamat berpuasa kak! :)

ASSOYFINGER67 said...

Assalam..dengan ingatan tulus ikhlas..selamat menyambut ramadhan..lama tak bersua..bila dengar lagu putih2 Melati teringat blog nih..huhu *(baru aktif gak)

zahirian said...

akak...
p mane lame menghilang????
selamat berpuasa ye utk akak sefamily..

Melati Qistyna's Mummy said...

Nuraim : aim.... Ehehehehe... Mmg longgggg time no c... Akak br nak bertatih update blog balik ni, slmt berpuasa buat aim jua Ye.... :)


Assoyfinger67 : hehehehe, mmg lama ni bertemu puasa balik, so setaun blog ni x berupdate :D selmt berpuasa buat assay n family yek *tu lagu fav Mak dia, hehehehe


Zahirian : akak Ada je, lamaaaaaaaaa akak x singgah blog kin, dh beso Ye si kecik :) slmt berpuasa buat kin n family jua *Abg kat mana puasa ni, di darat ke di laut?

Adry@Daun said...

As salam,

Lama betul menyepi dari dunia blog ni. Ni kira buat comeback ke jadi mcm biskut..hehe..

Selamat menyambut bln Ramadhan al Mubarak dan selamat berpuasa.

Lydia Miza said...

Selamat berpuasa kak abby. Miss u, tlg bg nmbr phone akak

el said...

weiiiiiiiiii hang dah kembali kahhhh
jgn nak kembali rock rock ooo lak no
happy sgt hang dah berblog..tp jgn tait2 ayam je tau hahahaha

miss u dem blog ok

ps: lawo giler kete hang