Tabung Maya Puteriku :P

Sunday, August 5, 2012

Warehouse Sales - Shamelin Perkasa

Salam....

Siang td jenjalan amik angin, terpandang plak ada jualan gudang (bergudang2) kat area Shamelin ni haa. Baju budak, kasut, alat solek, pakaian dewasa.. pendek kata semua ada lah and murah2 plak tu. Brand macam2 Kiko, Kauffman, Santa Barbara, Bonita, ellianto, dll. Setakat ni rasanya ada 6 gudang yg tengah buat sales sampai 12 August ni....

 Salah satu gudang (Enuca)
X sempat nak amik gambo bebyk, ni pon ehsan hb, heheheh *mummynye sibuk dok jengah sanasini :D
So pada sesapa yg ada kelapangan, leh la dtg cuci mata sok *smbl cuci poket skali, :P
Alat2 solek menyolek kat Enuca

kat Enuca ni best sket, kalau beli RM30 & above, dpt free gift :D

Friday, August 3, 2012

Aktiviti Bulan Puasa - 2012 (Part I)

Salam....

Ni antara aktiviti2 kami sepanjang bulan ramadhan ni. Disebabkan malas yg teramat, kita combine aje citer nih. So, xyah le nak entry bebanyak kan :)
taun ni sambut pose kat kg, selalunya kitaorg raya jep balik kg, hehehehe

Hari pertama sahur di Mersing...... my MIL sardin masak petai, mabelessss :P
gambo2 lain xde, yg ni je yg mantop... kuikuikui

hari ahad lepas sahur, terus balik KL, takut jam... *pergi&balik kami ikut LEKAS... cepat jek smpi :P

Balik dari Mersing, la tu jugak kita org gi tengok Batiman (TDNR). Serius, hebak! walau berpuasa, kitaorg njoy tgk cite tuh, kehkehkeh
si gurl pon tgk smpi abes....

Hari ke-2 kot, dah start main bunga api ngan daddynye..Sumber Pasar Ramadhan Desa Pandan

First time berbuka di luar.... JM Beriani, Tesco Ampang - 3 org = MYR45(+-). Salah satu tempat fav si gurl
sape nak booking, leh kol no ni 03-92846040

Yang ni lak berbuka ngan keligs hb Nandos, JJ Maluri plak 8 org = MYR179. terbaekkkk *ni pon antara tmpt fav gurl :D
skang ni xleh nk kol dh kalau nk booking, nak kena bayo dl, haishhh

Walaupun buka ngan KFC aje, kita org sebenarnya ade plan lain :) MYR20++

Sebenarnya plan dtg The Mines nk cuci2 mata smbl cuci poket hb, hiks

First time dalam hidup buat kuih raya. *sunggoh, x tipu :P
Biskut Oat je pong, dpt sebalang kecik jep... hb kata nanti nk wat lg, hehehehe *buat pon yg senang bangat jep, ahahahaha


p/s: Menyusul part 2 plak nanti yek, tp xtau la bila, kuikuikui *hah, ni buat mak yg dok sergah suh hapdate blog usang ni, muahahahaha