Tabung Maya Puteriku :P

Sunday, August 5, 2012

Warehouse Sales - Shamelin Perkasa

Salam....

Siang td jenjalan amik angin, terpandang plak ada jualan gudang (bergudang2) kat area Shamelin ni haa. Baju budak, kasut, alat solek, pakaian dewasa.. pendek kata semua ada lah and murah2 plak tu. Brand macam2 Kiko, Kauffman, Santa Barbara, Bonita, ellianto, dll. Setakat ni rasanya ada 6 gudang yg tengah buat sales sampai 12 August ni....

 Salah satu gudang (Enuca)
X sempat nak amik gambo bebyk, ni pon ehsan hb, heheheh *mummynye sibuk dok jengah sanasini :D
So pada sesapa yg ada kelapangan, leh la dtg cuci mata sok *smbl cuci poket skali, :P
Alat2 solek menyolek kat Enuca

kat Enuca ni best sket, kalau beli RM30 & above, dpt free gift :D

22 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uiiii, kalo nak raya, sale bagai nak gilaaa kan?hehehe...

.: iEyLa :. said...

kite g jom kak???hahahha

as ♥ Leenda said...

dulu saya study kat taman shamelin ni..hehe..best sllu ada jualan gudang kan..tapi still tak best sbb takde duit..hahaha..

cik panadol said...

tak shopping raya lg.... :(

Ummi said...

borong ape kak?

kakngah said...

lembah apo ado???
mencik!

-gedek! said...

ini kawasan sama poskod dengan uncle ni... aunty kerja kat Kolej Polytech Mara tu je...

mama aini said...

wah bestnya jalan2 ..mama terperap kat rumah je..hu2x.. banyak menyopping abby?..

mak lagenda said...

Wuaaaaa...jualan gudang?? Ha ha ha..terus mai penyakit sawan mak nih!!

Noraim said...

Akak, selamat hari raya. Maaf zahir batin.

Lama ak ddengar kabar akak :(

LYAfrina said...

mesti byk borongkan...

salamaidilfitri
maaf zahir & batin

Tihara said...

best nye ada jualan gudang :)

AzuraFazil DIN said...

alamak , dh x larat nk bersesak2 uhhuhuhu


* salam lebaran & salam kenalan dari ku

caliph shuriken said...

dh x ingat klau pnah drop comment sini.. sori klau 2 kali, huh..

still mood raya.. so selamat hari raya & maaf zahir batin, kakak sekeluarga ^^

Pia said...

"a'ah la bersawang sawang la blog kita kan..hehe...smga sihat2 yer.."

Noraim said...

akakkkk abby!

lamanya akak hilang :(

محمد رازيق said...

salam kenal kak.

محمد رازيق said...

salam kenal kak.

NARDtheNERD said...

masih bz ye sis?
:)

NARDtheNERD said...

Update la sis. Rindu. :)

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

نورعيم said...

wahhhhh lamanya akka menyepi. ke mana akak pergiii?