Tabung Maya Puteriku :P

Friday, June 8, 2012

Mencari Orang Hilang (tlg spreadkan)

Salam....




Mohon bantuan semua...

Nama : Fatin noralyani nadhirah binti jamaludin
Umur : 15 tahun
Nama sekolah : SMK saujana impian, kajang, selangor
Tarikh hilang : 6 June 2012

Disyaki menaiki bas menuju ke pudu raya, kl pada Pagi 6 June 2012, (mungkin dlm 9 Pagi) dipercayai ke mid valley megamall/berjaya times square.

12 comments:

Nyue said...

kes lari dr umah ke nie...hurm

el said...

betul ke hilang...
dah wat laporan polis?
jgn2 ikut boifren x..hehe

kakcik said...

Semoga Fatin berada dalam keadaan selamat dan kembali ke pangkuan keluarga tanpa cacat cela.

Daddy Ziyyad said...

hilang ke, atau lari dari rumah?

Cinta Misteri said...

Ni dh lebih 24jam. Sila buat laporan polis dan klau dh buat smlm, sila buat susulan. Cuba cari kwn2 rapat dia dan klau boleh prgi krumah stiap dr mereka.

*risau, lgpula CiM masih risaukn keadaan Ikhwan.

LYAfrina said...

walau apapun..moga adik ni dilindungi allah swt & selamat kmbali ke pangkuan keluarganya..

mama aini said...

semuga dia dijumpai dgn selamat..amin..ehem tak tahu nak kata apa..hu2x..semuga keluarganya bersabar..

Mak Lagenda said...

Hrp2 dia dlm selamat dan akan kembali ke dlm pangkuan keluarganya

Noraim said...

hilang ke lari ni? kena hati2 dgn budak skng ni. huhu.

.: iEyLa :. said...

hilang ek kak??
bnyknye la kes skrng ni...
hope die selamat..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Semoga Allah mempermudahkan apa yang sulit dan melindungi gadis ini...

Rain said...

harap masih selamat dan sihat lagi. apa pun puncanya, semoga dipertemukan kembali dengan keluarga.