Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, June 7, 2012

Kebosanan....

Salam....

Sian si gurl ni kalau x skolah, kebosanan...pas iPad, katun, pas katun, ps2, buku x disentuhnye, hukk.... aritu dh seminggu balik kg, daddynye bkn bleh cuti lelama... bwk p taman pon jadi lah... :D


Ni pas balik ngaji, terus je singgah kat taman area umah jek...

Pstt, janji berupdate skit kan blog neh, hakhakhak *gambo byk jek, xtau mana nk mula,nilah penyakit kalo dh tiggal lama, MALAS, hehehehehe

9 comments:

Azian Elias said...

salam kenal.

macam sama je dgn anak2 i..

Acik Erna said...

assalam melati..tu la dia.budak2 ni cuti sekolah kalau dok rumah mesti bosan kan..bukan yang kecik je..yang besar pun sama

mr.curly said...

hahaha..dh bjangkit pnyakit maleh nmpakkkk..huhu

pe2 pn moge sehat sefamili hendaknye..

mama aini said...

ehem.. rindu kat abby !!!..lamanya balik kg..best kan?..

el said...

lm x npk hang
bz bebenau eh

.: iEyLa :. said...

gurl pasni akk bwk awk jln2 ek..
tu pon klu mummy kasi..tp..hurmm..mummy pon xpenah jmpe akk lg..hihi

Rain said...

cuti panjang bosan kalau xda aktiviti yang best.

kalau ada perancangan nak buat, seminggu pun belum tentu cukup :)

selamat kmebali ke sekolah plak

Izan Ishak said...

cuti skolah aritu pun kami tak ke mana kak.. 2nd week tu baru gi balik kg...

caliph shuriken said...

ingat nk tmbah lagi list tu.. ipad, katun, ps2, katun, xbox, katun, ps3, katun, hikk...