Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, May 16, 2012

Selamat Hari Guru 2012

Salam....

Selamat hari guru buat semua yg bergelar pendidik sm ada secara langsung atau tidak langsung... Tanpa mereka, siapalah kita....



Hishh, bila la ada kelebihan vitamin "R" ni, blog x berupdate pong, hukk

13 comments:

el said...

ha rini baru npk ekau
bz eh..heheheh

hepi teacher day :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat hari guru

kakcik said...

Kalaulah benar ada kejadian seperti dalam gambar tu, pastinya guru itu sangat berbesar hati dan terharu, kan?

Daddy Ziyyad said...

tu la, jgn makan selalu vitamin M tu ;P

Mak Lagenda said...

Vitamin M mak tahu..tp vitamen R tak smpat plak check ngan doktor apa jenis vitamin R tuh

Hua hua hua..

apak cikidong said...

tah ni bila la nak update.. lapar dah niii hahahah

Izan Ishak said...

lama tak nampak akak... baru muncul ye. meh izan pas vitamin R sikit meh...

tehr said...

macam2 vitamin ada kat dalam dunia ni
hehe

Selamat Hari Guru

cik panadol said...

hahaha suke gambar ni....bile sy tanye ayah sape anak murid yang paling dia ingat...die mesti jawab, "IBU KAU".....

hehehe Ibu sy penah jadi anak murid Ayah sy :)

caliph shuriken said...

arigatou sensei, hikk...

Noraim said...

sila hupdate blog anda kak. hikhik.

mama aini said...

`selamat hari guru` buat semua guru2..

abby mama pun tersampuk vitamin R tu kot?..ha2x..

.: iEyLa :. said...

selamat hari guru jgk tuk akk..
sebab jadi guru pertama buat gurl..