Tabung Maya Puteriku :P

Friday, May 4, 2012

49 Individu Dikehendaki Polis.... (Bergambar)

Salam.... Seramai 49 orang individu yg terlibat dgn bersih 3.0 dicari oleh pihak polis. Nak baca details, sila ke sini .
Hah, ada x gambo korg kat dlm tuh, mana la tau, tgh supin2 kat sogo, tetiba ada kamera captured, kehkehkeh. Nak tgk gambo penuh yg 49 org tu klik sini #ehh, ada pompuan sorg lah.. hukk Sumber

14 comments:

kakngah said...

kompem xder muka aku. masa perhimpunan aku tgh berjimba kat jusco. sampai2 ngam happy hour. kemain happy aku rembat enbag less 80% hihihi!!

mie said...

wow!!
adakah mereka ni pejuang?
haahhaaa

Mak Lagenda said...

Perkh..mujur x pi sopin kat sogon aritu

Dan mujur gak x ada muka mak yg selebar pinggan nih .

Muahahahahahaha

.: iEyLa :. said...

eyh..ingat de muka akk skali td..hiks.. :)

Izan Ishak said...

ada pulak pompuan sorang yg terselit kat situ ye... mujur takde muka2 yg ku kenali...

tehr said...

Memang tak ada peluang nak menyorok lagi
Mujur juga aku join bersih kat rumah je

Noraim said...

hah, cek semua. mane la tahu ade gmbr sendiri. hikhik.

mama aini said...

ehem..skrg ni byk camera dipasang kat kws2 yg panas tu..ha2x..mama nak tgk betul2 kalau ada antara mereka yg mama kenal ke..hikk2x..

caliph shuriken said...

risau jgak kot2 muka kwn2 yg kita kenal msuk sini, huh...

Faidhatul Arfah said...

bersihhh haha... slmt xde muka org arfah knl haha :P

Fabulous Me said...

haa rasekan!

LYAfrina said...

aduhai..mcm2..kan dah kenaa

el said...

xpsl2 kan derang ni dr bersih dh jdi kotor..muka aku compom xde..kalo ada pun sure yg baik2 aje ...hahahaha

wan nurul hezrina said...

tulah tak pasai2 kena.siapa suruh main api