Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, April 19, 2012

Wordless Thursday (Tido pon nk berkawan)

Salam....




Haihh, lama betul x update blog, baca blog kengkawan rajin, nk update blog sendiri, malas yg amat, hukk

16 comments:

Adry@Daun said...

Tido mcm gitu tak lemas ke? Oksigen tak cukup nk masuk kot lubang idung tu..hehe.. Ramainye peneman tido tuan puteri. Patung mcm tu dpt kat puteri saya..mula2 tu ok lg tp lps tu msti hilang kaki tgn diprosesnya. Nk buat eksperimen kot.

Melati Qistyna's Mummy said...

Hehehe, ms kecik dl sume pon dicabut gak, dh beso ni, pandai lak dia buat cerita borak2 antara barbie tuh, tido pon kena selimut, dia kata nanti barbie sejuk *barbie tu pon yg dh lm dok tersimpan, dia godek2 jumpa plak*

Bntl kecik tu ringan je buat kaver mata, silau :D

Alin Marlini said...

sampai 3 org teman ek..

apak cikidong said...

tak lemas keeeee......

wan nurul hezrina said...

mak aii tido sedap nampak.bantal busuk ker2??hehe

ada 3 org lagi kawan dok tido sekali=)

tehr said...

mak aih
ramainya peneman tidur

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uiksss..ramainyer member...ekeke...comel2 pulak tue...:D

el said...

aku lak lappy wat hal..ssh nak berupdate...huhuhuhu...ha bantal ngan kain mmg teman setia gegel hehehe

Noraim said...

ekekek patung barbie!!

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina yang dah tua ni pun kalau tidur nak peneman cam gegel. yelah ko ni baca blog kengkawan je update blog tak nak.apasal?

zalin onceitalk said...

comel2 peneman si comel tu kak..haha

Cik FaRiZaM said...

uish siap tido ngn barbie tu...3 plak tu...opsss...seksi.

Izan Ishak said...

ramainya kawan aty ye kak abby... hehe...

takpe kak... ada masanya kita ni mmg kena 'rehat' dari berblog kan. mood ke laut mmg takleh nak buat apalah...

kakchik@ella said...

jgn malas2, dik. hehe.

LYAfrina said...

biasala..nk update blog ada psg surutnya..lya selagi ada mood n idea..lg tu update.. dulu pon pnh gini..jrg update..

mama aini said...

hikk2x..banyaknya kawan aty..`cik n` dah tak nak kawan2 camtu lagi..ha2x..pasni giliran aty pulak kan..