Tabung Maya Puteriku :P

Friday, April 13, 2012

Pre Public Holiday - Happy Birthday

Salam...

ni kesah sebelum cuti Pertabalan Agong haritu...
kawan kami nak surprisekan birthday party kat tunangnye *tunangnye tu keligs hb*
nak bawak kami makan2 je pon, suh kami carikan tempat makan best... heeee
hb cadangkan kat village view, bandar baru bangi
dl kamiorg penah mkn ngan famili hb kat sini, makanan ok dan yg penting harganya berbaloi2
tp ada gak rasa cuak, sbb kami pergi tu 2tahun lepas kot
kang x sedap naya je dok rekemankan org.... huhuhu
tp seb baik lepas mkn sume, tuan punye badan kata ok *kalau x ok pon mana ku tahukan, muahahahaha*

suasana pon ok, ada ikan besor2 lam kolam dorg



hb ngan besday boy bertolak dl, tah apa hb kelentong dia, kata nak jumpa customer pasal projek... hehehehe
kami ni tumpang keligs hb yg lagi satu
p beli kek laju2 kat tesco ampang-teruskan perjalanan ke sanun
tp malang sunggoh, jem yg maha hebat plak hari tu *bumper to bumper*
agak lewat kami sampai, besday boy dah mcm buhsan menunggu "customer' muahahaha


besday boy ngan tunangnya, InsyaAllah pas raya nanti langsungnya...

HB Amir :D

 lauk pauk.... 


 ketam yg ok2 jek...

 ikan ni mmg best, :P

 lauk pauk... lagi

muka2 yg bakal dpt makan pree, hehehehe. mekaseh ika... :P

dan lagi.... lain kali kalau nak buat surprise, jgn lupa panggil kami lagi...muahahahaha

licinnn.... si gurl pon abes sepinggan nasi, mkn ramai2 berselera agaknya... heee

terima kasih daun keladi, jangan lupa jemput kami lagi... hiks

19 comments:

el said...

ha tu lah mmg best dpt mkn free..mmg licin bagi hahahaha

.: iEyLa :. said...

waaahhh..makan besar..
bab ika bakar tu yg xleyh tahan tu..hihi

cik panadol said...

penah makan kt village view tu sekali...not bad la, harga pon ok...sume deco tempat tu...relax je....

urm bile akak nk open table utk bdk momok ni?hahahaha

kakchik@ella said...

bestnya surprise kan org .. abby, KC tak sure la stimbot kat ampang. Haaaa ..mesti utk acara ni kan. alalalala .. KC jwb pun da lewat. sorry eh abby. Terbizi sgt2 la lately.

Daddy Ziyyad said...

kat seksyen berapa kedai ni ya?

tehr said...

alhamdulillah
kan elok kalau ada jemputan macam ni seminggu sekali
hehe

Acik Erna said...

yang penting seronok dapat makan2..nasib baik sampai jugak kan..

kakngah said...

ni buat aku lapo sesubuh gini.. huhuhu!
nk g rendam megi jap!
kahkahkah!!!

Mak Lagenda said...

Perkhhhh...sedapnya makan free!!!

Noraim said...

sedapya makanan tu.

aimaniman said...

salam kenal

lama dah x ke bbb smenjak abis ukm.rinduuuuuu...mcm sdap je kan..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Makan Free mmg sangat-sangat Sedap!!nyummy!!

LYAfrina said...

seronoknyer...wah .. so sweet kawan tu sbb surprisekan tunang dia..

caliph shuriken said...

wahh.. makan besar yer ^^

Nisa said...

Makan free, memang number one ya :P

mama aini said...

wah bestnya dapat makan2.. :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

panggil cik ina sekali ye

cam lemah je sebut ketam tu, mesti tak berapa sedapkan : (

amboi happynya siqistina ngan sibaju merah tu : )

Cik FaRiZaM said...

salam kenal n follow blog u...

afasz.blogspot.com


Sy n family selalu makan sini !!!! awk duk bangi ke????

kalau besday adik bradik or ayah or mak, kami makan kat sini....mmg setia...sampai skrang :D

wpon kdg2 service dia lambat , tp kami suka makanan nye

wan nurul hezrina said...

mmg sedap makan kat sini.nurul selalu g sini.merah suka nengik ikan kat kolam2