Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, April 26, 2012

Myeg... Saya mesti pilih... Kuikuikui

Salam...




First time buat insuran/rtax gn myeg, terbaikk lah... Buat smlm, arini dah terpacul depan pintu, foc delivery lagi. Kamu org penah renew guna myeg?



P/s : kete yg xcident ritu dh siap, haihh, 2bulan tu.. smpi rtax pon mati.. hukk. Skang ni nk kena cr ms lak turun Melaka amik...

6 comments:

kakngah said...

selalunya renew rodtek ngn member pak dkEpal je. bgtau dia, esk lusa siap. byr kndian... hihihi!!

Izan Ishak said...

husband izan pun guna myeg last year... lagi senang drp guna org tengah mcm sblm2 nih!

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : untong weh cenggitu, taun depan boleh aku renew ngan dio nok, hahahahaha

izan ishak : aah la zan, lagi senang, berbaloi2 gitu, kalau akak tau, dr dl akak gn myeg :P

apak cikidong said...

aik baru tau keee :D

caliph shuriken said...

rasa mcm nk try jgak cara myeg ni.. maybe next year kot, huh...

mama aini said...

ehem..lamanya 2 bulan baru siap..bumper keta en.papa baru kena langgar..tak repair lagi..pecah tu..hu2x..