Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, April 12, 2012

Hari Pertabalan & Battleship :D

Salam....



Amacam cuti kamu org, kami x kemana pon, berehat2 je kat umah smpi tghari
Tp petang tu kami nonton wayang, cite baru keluor... "Battleship"
Teruja sunggoh *sbb kami mmg dh aim nak tgk ni sblm cite ni kluor lg* smpi kami beli on9 jek sbb takut p sana teket abess... hukk
Ingat beli on9 , cepat la kan claim teket, tp...

Tutup plak, nyamfah tau, nak kena beratur lane yg ramai2 gak, haihh

Tp yg pentingnya cite ni best... :D

ehh, tp ada gak keburukan beli on9 ni, kapel seat *kami selalu amik kapel seat, muat utk kami bertiga :P* yg boleh dipilih sikit jek, untuk seat yg strategik sume kena walk in... x best... xbest...

13 comments:

Daddy Ziyyad said...

saya baca preview cerita tu pun katanya best..

wan nurul hezrina said...

nurul cuti tak kemanapun.just lepak2 golek2 ngan si buah hati=)

Mak Lagenda said...

Tgk jua akhirnya battleship ni yeh..amacam?? apsal xde review?

Mak jugak la yg x tertgk..huhuhu

Ati Masrif said...

wah..syiknya tgk wayang

lama tak tgk wayang tau :)

LYAfrina said...

lya lak tringin nk tgk mirror2.. dgr citer best gak filem tu ..

Melati Qistyna's Mummy said...

Daddy ziyyad : mmg best pon, t ajak mz p nengok yek :)


Wan Nurul hezrina : cadangnye Nk golek3 gak, tp alang2 kitaorg p la tgk, tempt tu pon x smpi 10min dr Umah.. Hehehe


Mak lagenda : hehehe, aah Mak... Mmg syiokk, layan la...
Review tu Bagi je la pada yg pakar :D


Ati masrif : sejak anak dh beso ni boleh la tgk wayang, dl anak kecik pon lama x tgk gak, hukk


Lyafrina : akak dok ajak hb tgk, x lepas2, dia xnak tgk...huhuhu

tehr said...

Cuti hanya dihaboskan kat rumah je
Layan anak sambil layan blog
Hehe

Acik Erna said...

cuti tak kemana2 pun dok rumah aje

.: iEyLa :. said...

lamenye tak tgk wayang...
bile nak blnje i plak ni kak??hihi

caliph shuriken said...

alien robot tu stylo laa, huh...

mama aini said...

ehem jeles mama..asyik tgk movie je abby ni..ha2x..en papa tu tak suka kepanggung..tunggu dvd kuar katanya..hu2x..

Cik Ina Do Do Cheng said...

jeles cik ina kapel seat ko muat bertiga, kalau cik ina hampeh tak muat kapel seat almaklumlah badan mantop

Azhafizah[フィザ] said...

Battleship memang best..awesome penuh aksi ^__^