Tabung Maya Puteriku :P

Friday, April 6, 2012

Aquaria-Wrath of the Titans-Puan Syikin :)

Salam....

*abaikan tajuk tu yek...ngeee*


haihh, malas sungguh nak update blog... *malas yg hamat... hukk*
cite pon dah basi dh, tp tetap nak tulih kat blog ni buat kenangan si gurl

sabtu lepas dia kuor, tp bukan dgn kitaorg... ngan makpak angkat dia *bak kata apak ehh*
acc nak panggil makpak angkat pon muda lg dorg tuh, heh
dh janji lama nak kuor, tp asyik la ada je halangan
so last week, pepagi lagi si gurl bangun-bersiap-tunggu *kak ika* dtg
nak tau dia p mana.... :D

jaga2... piranha :P

 kiss....

 whoaaaaa.....

  peace..... @ Aquaria KLCC


kitaorg pon lom penah masuk lagi sini, *asyik je bertangguh daddy tuh, huh*

pandai lak dia buat cenggitu :P

pastu ada g dorg p jenjalan Times Square kot, yg penting kak ika tanya nak mkn apa, siap request Nandos ngan Tutti Frutti, *huh, x agak2....muahahaha* 
sementara si gurl jenjalan... kami berdua dok aje kat umah, haish

hari ahad kami pon xde xtvt gak, just kuor makan ngan tgk wayang jek...
nway, sapa dah layan cite nie?

ehh, mmg best la.... gaduhh jek dr awal smpi akhir.. heheheh

errr, rasanya belom terlambat kot nak ucap tahniah buat puansyikin yg selamat melahirkan bb boy pada 3 April 2012. selamat berpantang yekk :P

13 comments:

Acik Erna said...

lama beno dah acik tak pi tengok wayang..best dak ika dapat jalan2 klcc dan masuk ke aquaria

kakngah said...

anak aku ngidam btl nk g aquaria. ntah bila la nak jejak kaki kt sana... :p

zulkbo said...

salam..
kerja sebelah Aquaria tu je
tapi belum singgah lagi ke sana
anak-anak dah pernah sampai :)

Daddy Ziyyad said...

dah ada piranha kat situ..dulu saya pegi takda...

Mak Lagenda said...

Waaaaaaa...cam berwajah baru je blog ko nih abby!!

Melati Qistyna's Mummy said...

acik erna : best gak layan sesekali kak, bwk la hero bongsu...heeee.
errr, kak ika yg bawak gurl keluor :P



kakngah : anak aku pon dh lama nak p, laki aku asik membizi jek, tangguh2... sib baik ada org bwk kan...heeee


zulkbo : owhhh, tempat mcm ni anak2 yg sonok kalau pegi kann


daddy ziyyad : hehehe, doc ada gak penah pegi, kami belom g, xtau pong dl xde piranha... buleh bwk si kecik ber2 tu plak next time tgk piranha :P


mak lagenda : erkkk, mana ade mak... maleh org nak godek2...huhuhuhu

Ati Masrif said...

kak ati pun jarang buat n3
sejak tonsil tak baik2 ni

last yr ada gak pi tapi time
lah kamera nk rosak...

Syira Qahira said...

salam...

bila lah nak sampai sini ni ..huuhu

mama aini said...

ehem bestnya aty dah ada makpak angkat..bolihlah abby meluruskan badan kat rumah kan?..ha2x..lamanya tak tgk wayang..gi tgk pun dgn kawan mama..tak tau nak tgk ceta apa..akhirnya mama layan ceta cina..ha2x..

caliph shuriken said...

owh, nama kak ni kak abby ek? baru tau, hukk...

tehr said...

macam pernah nampak je ikan besar tu kat langkawi

seronok eh jalan2

Cik Ina Do Do Cheng said...

melati seronoknya girl gi aquaria, memon pun belum sampai ke sana. la ingatkan org betul tadi, mana tak nya sigurl nak ambik mug tu : )

memon belum tengok lagi cite ni, tak de org nak belanja .

.: iEyLa :. said...

waaahhh...dpt jgk mak ayh si gegurl nk dating berdua...weee...hihi