Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, March 14, 2012

WW #12 (Budi Bahasa Budaya Kita)

Salam....


Hanya di Terengganu kot... x penah lagi jumpa kat tempat lain :D
terjumpa masa odw back to KL masa holiday last year

17 comments:

kakngah said...

ayat mesra pengguna jalan namanya kehehkeh!!
tolonglah!

LYAfrina said...

OWH..TRG PON DH ADA SIGNBORD PESENG GINI YER??

SBLUM NI KAT KUANTAN MMG BYK SIGNBOARD ALA2 GINI... CTHNYA... " TAK RASA BERSALAH KE POTONG Q" & MCM2 LAGI..TP CARA CAMNI PON BAGUS..BKESAN DI HATI..BILA NK BUAT X JD..SBB TRASA DISINDIR DGN SIGNBOARD TU.. HEHE..

TRG DUK MANA?? SY KEMAMAN..

Daddy Ziyyad said...

Org Malaysia kalau driving, memang tak makan saman dgn peringatan lemah lembut macam tu..haha

Melati Qistyna's Mummy said...

Kakngah : kuikuikui, tu la ngah, aku pes time jumpe :P


LYAfrina : owh, kat kuantan pon ada ke? ni akak jumpa masa dr terengganu nak balik arah KL, x penah jumpa sboard cenggini, unik plak ...hehehe


Daddy Ziyyad : hehehehe, tu la, nak2 kalau time jem, main ptg je Q... :P

Aya said...

Aya tak pernah nampak lagi signboard macam ni kat Sabah.. :)

Dabel Aa said...

laaaa kat mana tu...hahahhahaa...nk try gak la tengok...hahahhaa

Mak Lagenda said...

Supan sungguh ayat signboard tu yek! ekekeke..tolonglahhhh

Melati Qistyna's Mummy said...

Aya : akak pon 1st time jumpe, tu pon kelam kabut amik cam nak snap kot2 terlepas...hehehehe


Dabel Aa : entah la akak lupa, yg pasti dr kuala terengganu menghala ke kuantan :P


mak lagenda : kannn.... kat belah2 sini org lom penah jumpe mak theheheheeh

tehr said...

dengan penuh harapan tu
hehe

Acik Erna said...

assalam melati..ada jugak singboard ang akan acik kongsikan nanti..jumpa disana jugak.

bdk johor said...

Bagus ar. wa nak suruh diorg pasang banyak2 kat johor lar.
Hahaha..

NARDtheNERD said...

ayat cam merayu je..
hehe
:)

mama aini said...

ehem minggu ni mama akan ke t`ganu anta cik n..hikk2x..nanti mama cari signboard tu..ha2x..

caliph shuriken said...

sopan jaa ayat tu, hukk...

Cik Ina Do Do Cheng said...

cam ayat pasar plak ye. mesra penguna .

wan nurul hezrina said...

alahai mcm sweet jer papan tanda2=)

el said...

tu sure org2 yg stay situ yg dok pasang signboard tu hehehe..mcm ni lah rs nak ikut arahan..hahaha