Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, March 8, 2012

Wordless Thursday

Salam...



Budak teruja dpt eskrem yg boleh dipilih2 nak boh apa... Heeee

First time tau kat sini ada Tutti Frutti :D *haruslah selalu dtg neh*
Xyah pegi jauh dah weh, area umah ni sume ada, burger king pon 5 minit dh smpi... Kuikuikui

8 comments:

Dabel Aa said...

amboiiiiii nak jugak!!

kakchik@ella said...

feveret KC.

Izan Ishak said...

blm sempat terjah lagi TF kat sini kak... senyum aje tgk ati tu.. happynya dia!

Melati Qistyna's Mummy said...

Dabel aa : nganga... Aaaaaa :D


Kc : si gurl pon nak bertambah, boleyyy...heeee


Izan : terjah la, mesti suka si kembo tu... Hehehe

Cik Ina Do Do Cheng said...

amboi sedapnya, cik ina pun belum merasa lagi makan kat tuti teputi ni. bila cik ina pegi kat situ, wajib cik ina tayang. jelesssss

Mak Lagenda said...

Atty..cer bg untie lagenda jugak. Sian untie :(

caliph shuriken said...

kt area sy baru bukak TF ni ^^

mama aini said...

abby kalau mama dtg kl bolih kita open table nanti ek?..adik mama stay kat keramat..