Tabung Maya Puteriku :P

Saturday, March 3, 2012

PIBG SKPP1

Salam....



PIBG SKPP1... Haihh, dah la sekolah ganti rini, anak kena balik lambat lak... Huuu

11 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

alah ciannya, anak cik ina pun skolah ganti hari ni. ko hadir ke mesyuarat PIBG ke?

Acik Erna said...

sekolah anak acik pun sekolah ganti dan ada Mesyuarat PIBG

Noraim said...

akak kena pergi ke? mesti bosan dgr cikgu2 dok cakap. hehe.

Mak Lagenda said...

sian gegel yeh. Abby g mesyuarat tu?

Izan Ishak said...

samalah kak.. kalau ikutkan mingguni takde rehat sbb sabtu skolah ganti, ahad plak ada maulidur rasul kat sekolah agama...

el said...

sure boring kan..hahaha
ntahlah aku lum merasa lagi
tgulah

apak cikidong said...

dapat makan karipap tak? huhuu

tehr said...

saya pula terpaksa ambil cuti ketika sekolah ganti hari sabtu
kami buat hari sukan

mama aini said...

ehem..abby kena gi mesyuarat PIBG ke?..he2x..

Daddy Ziyyad said...

mamat baju putih tu tido ka? hahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

Cik ina : pegi la cik ina, kot ade bend x pueh ati kan. Buleh yo kito komplen, muehehehe


Acik erna : eh eh, ramai lak ye skolah ganti ngan PIBG, cam janji2 lak...heee


Noraim : sok2 aim pon kena je pegi, walau hati xnak pong... Hehehe


Mak legenda : aah, tp suke je Dia, sbb Ada pertandingan mewarna... :) pegi tu harus Mak..kuikuikui


Izan Ishak : owh yeke, skolah anak akak maulud Nabi dah buat ritu...


El : sok2 ko pon merasa la beb, terkuap2 aku tau... Hahahaha


Apak : karipap xdok, kueh keria, beg malaysia ngan apam jek... Huhuhu


Tehr : owhh, maknanya anak x sama skolah ngan cekgu ye... Heee


Mama aini : ni turn abby Ma, turn mama dh lepas... Hehehe


Daddy ziyyad : ahahaha, tajam mata doc ye, x pasan plak Dia tido ke x, rsnya x kot, sbb masa tu majlis br start... *xkan start2 je trus mentido* Heee