Tabung Maya Puteriku :P

Tuesday, March 6, 2012

Rutin Biasa - Pediatrik KL

Salam....


Rutin checkup eczema si gurl...

15 comments:

Izan Ishak said...

takpelah kak.. utk kebaikan si gurl kesayangan akak...

eiela said...

saya pun exzema juga, kena jaga makan je. silap makan habis la.

Cik Ina Do Do Cheng said...

Hospital KL, ke , trauma cik ina , tahun 98 ada bawak arwah mak gi buat rawatan laser batu karang kat situ. jaga gurl elok-elok ye.

Melati Qistyna's Mummy said...

Izan Ishak : hehehe, tu la.. Ni pon doc ckp Dia Bertambah baik... :)


Eiela : owh, yeke... Anak akak pon akak control mkn Dia.. :) tp eiela still pg mana2 hospital x?


Cik ina : yeke cik ina, innalillahiwainnailaihirajiunn... Tks cik ina... Hehehe

el said...

xpe tuk kebaikan gurl gak kan
moga dia sihat sllu k

kakngah said...

tetiap bulan kene pegi ke??

NARDtheNERD said...

my cousin pun ade eczema sis..

Ummi said...

kak..ekzema sampai ke besar eh?

tehr said...

moga semuanya dalam keadaan baik
insya allah

Acik Erna said...

semoga anak kesayanga akan bertambah baik

Noraim said...

anak akak tak sihat ke?

Mak Lagenda said...

Harap2 nnt semakin dia membesar, ezemanya akan semakin baik dan hilang

Daddy Ziyyad said...

Bercinta nak carik parking kat Institut Paediatrik HKL tu kan..tu zaman2 saya buat praktikal lah dulu..sekarang tak tahu macam mana

Melati Qistyna's Mummy said...

El : tks beb, ni pon doc ckp Ada improvement...


Kakngah : xde la ngah, dl 3 bulan skali, skang ni 6th an skali lak


Nardthenerd : bape dah umo cousin tu...


Ummi : doc kata InsyaAllah ilang bila beso, tp Ada gak org yg x ilang2, tp skang ni anak akak Ada improvement la kin...


Tehr : InsyaAllah... Aminn


Acik erna : InsyaAllah Kak... :)


Noraim : xlah, eczema Dia je, buat rutin checkup


Mak legenda : hrp2 camtu la Mak, InsyaAllah...


Daddy ziyyad : mmg payah parking, sllu parking kat Medan selera tu, pastu jln kaki sket, tp smlm hb anto...heeee

mama aini said...

take care aty..semuga sembuh segera eczema aty tu..