Tabung Maya Puteriku :P

Monday, March 26, 2012

Bila budak2 Berskype..

Hahaha Gara2 Daddy dia lambat reply.. "Ni ati angry ni"

13 comments:

Dabel Aa said...

alo alo alo.....dh agry dh ati...hahaha...

Noraim said...

haha so sweet ati ni.

daddy pegi mane tu tak balas ati punya skype tu. hihi.

apak cikidong said...

hahahahaha! :D

caliph shuriken said...

nanti jadi angrybird baru tau, hukk...

Melati Qistyna's Mummy said...

Dabel Aa : hahaha, mmg dia angry, kalau dia start chat, payah daddynye nak benti... :D


Noraim : daddynye Ada keje xleh nak layan dia masa tuh... :)


Apak cikidong : :D


Caliph : tu pun dh mmg Ada rupa angry bird kaler itam dh... Hehehehe

Mak Lagenda said...

hahaha..ati pun dah pandai angry ye ati??

Jgn jd mcm angry bird sudah la yea ati!

mama aini said...

ehem..anak daddylah katakan !!..ati takmo marah2 tau nanti jadi angry bird..he2x..

Pia said...

"don be angry2 ati...hehe..sian ati,daddy sibuk sgt tu...~lama tak jenguk kamu..harap sihat2 selalu.."

tehr said...

nasib juga belum pandai blogging tu
kalau tidak, habis ditulisnya dalam blog
huhu

el said...

mcm ngan goipren jek hahahaha

Cik Ina Do Do Cheng said...

comeinya , daddy sibuklah ati.

Izan Ishak said...

hahaha... alahai ati oh ati... angry ngan daddy ye...

.: iEyLa :. said...

hikhik..comeyyy...