Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, February 22, 2012

WW #9 (Cedera Parah)

Salam.....

 hukhuk, dugaan...... Alhamdulillah kami xde apa2....

19 comments:

el said...

weiiiiii
korg xcident ke?
kt mn..bila

sib bek xde pape..huhuhu

Mak Lagenda said...

Ayakkkkkkkk..pi tonyoh apa tu abby?? Bila yg kenanya nih..blik dr melakakah??

Mujur abby sekeluarga x ada apa2..

P/s: Nampaknya kena beli je idaman kalbu yg dulu tuh..

zalin onceitalk said...

hati2 bila memandu kak..

Nyue said...

langgar dgn ape??
alhamdulilah...selamat..

Melati Qistyna's Mummy said...

EL : aah, kat Melaka sabtu ritu, odw nak p mkn ikan bako..hukhukhuk


Mak Lagenda : tonyoh kete member hb mak, nak kena cop duit lebih sket kalau nak amik yg tu...huhuhuhuh


Zalin : hb akak yg pandu sik... huuu


nyue : ngan kete gak, sib baik yg kena langgar pon damage x byk....

kakngah said...

mesti lepas tu tekak perit je nak makan ikan bako..

syiela said...

nasib keta je yang cedera parah.. alhamdulillah tuannya selamat

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : hahahaha, mmg xleh piki ngah, tp ngenangkan ada lg 1 kwn turun dr KL semata2 nak mkn ikan bako, kami gagahkan jua... :P


syiela : aah betul tu... :D

Daddy Ziyyad said...

Alhamdullilah, yang penting awak sekeluarga selamat....teruk juga kemik nya

Melati Qistyna's Mummy said...

Aah, kami xde pe2... kete tu tinggal kat sana, mmg xleh drive... balik kl ngan kwn hb :P

Dabel Aa said...

nasib baik xde pape....alhamdulillah

HeNRieTTa JoSe said...

bila? hati2 yea...jga diri bek2....

Noraim said...

kakak, mcm mane blh jagi gitu kak? hati2 tau.

Melati Qistyna's Mummy said...

Dabel Aa : aah aainaa, Alhamdulillah...


Henrie : weken lepas... tks


noraim : huhuhu, malang x berbau mcm kentut... hahahaha

Ummi said...

mujur sikit jek..yg penting sefamily selamat..syukur..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

syukurlah akak dan keluarga takda apa2.teruknyer kereta..huhu

kakchik@ella said...

sampai tercabut tu abby. kuat hentakan tu.

Melati Qistyna's Mummy said...

Ummi : aah skit je kin, tp kete masuk bengkel kat sana terus, xleh drive balik, temperature naik mencanak, radiator bocor...


KCE : hmmm, boleh tahan gak, tp masa ni seb baik tgh benti kt trepik light...

mama aini said...

ehem abby..syukur alhamdulillah..tuan keta & keluarga selamat..