Tabung Maya Puteriku :P

Friday, February 17, 2012

Penangan Air Asia - Murah gilerr..

Kita org baru abis booking airasia yg tengah wat promosi tambang murah tu ha. Tp peginye lmbt lagi, bulan doblas hah *matikla si gurl dok tanya hr2 bila nak nek katerbang....muahaha* cuti sekolah katakan, so tahun ni kita org bercuti ke Sabah & Srwk plak. BTW, 2 hari lagi abis (19/02/2012) promosi ni tau. sapa2 yg nak beli tu sempat g kot :D

  1. RM33 KL/KOTA KINABALU - RM33 KOTA KINABALU/KL (3H/2M) - 3 org (RM348)
  2. RM3 JB/KL - RM0 KL/JB(4H/3M) - 4 org (RM152)
  3. RM13 KL/KUCHING - RM10 KUCHING/KL (2H/1M) - 3 org (RM228)
p/s: JB/KL tu untuk parents hb yang punya.

21 comments:

el said...

tu lum masok lain2 charge kan...
wahhhh rmi yg nak ke sn nti
bestnye

kakchik@ella said...

wahhh .. bakal terbang tinggi2 tu.

Melati Qistyna's Mummy said...

Mana Ada ramai beb, kitaorg bertiga je, tp p KK ngan Kuching... Tp lmbt g, nov n dec this year...hehehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

Aah, betol tu, tambahtolak, byk gak la, tp still berbaloi... :D

Melati Qistyna's Mummy said...

Kakchik : p dedekat je, bwk si gurl tu jenjalan je... Heee

kakngah said...

lambat lagi nk p boleh menabung banyak2 ni...

Mak Lagenda said...

waaa..planning ke swak nmpknya tuh. Leh jumpa geng blogger2 kat sana plak abby!

Melati Qistyna's Mummy said...

Kakngah : tol tu kakngah, singgit sari sempat kot, hahahaha


Mak : swak x kenal sapa, nanti Nk p KK, leh la jumpa Ellen, insyaAllah...

Adry@Daun said...

As salam,
Saya biasa gna Air Asia ni. Biarpun ada caj lain2 yg tdk dinyatakan tp ia tetap berbaloi.

Melati Qistyna's Mummy said...

Adry : aah, betul tu still berbaloi2... :D

caliph shuriken said...

ujung tahun tuu, lambat lagi cmni, huh...

-gedek! said...

flight cheras ke bukit bintang ada?

haha

Melati Qistyna's Mummy said...

Caliph : boleh akak menabung berdikit2... Hehehe


Gedek : Ada unkel, lalu je, pastu sila turun sendiri yea... Muahahaha

YaYaNsMuM said...

Ramai btul bloggers yg update psl Airasia nie, :) Neway, slm kenal frm Yayansmum.

Daddy Ziyyad said...

bercinta saya tunggu Waiting Room tu haha

Melati Qistyna's Mummy said...

Yayansmum : hehehe, masing2 book yg promotion ni kot, berbaloi... Heee


Daddy ziyyad : kann, tp tu hb yg buatkan... Hehehe

Ros said...

Salam ziarah...

Ros said...

Salam,

EEEmmm....biar betoi depa ni ......lebih sikit dari tambang bas ja kan....rasanya lah....

Cikmin said...

hari tu dah klik2 nak ke kuching cuti skool bulan doblas..tapi hubby pulak macam xda respon je...ermmm..*nyampasss*

tehr said...

Nampaknya hujung tahun nanti naik belon la ya
Best nyerrrr...

mama aini said...

ehem bestnya dapat berholiday sakan kan abby?..ha2x..mama pun tak sabar bln oct ni..indon lagi..hu2x..