Tabung Maya Puteriku :P

Monday, February 13, 2012

MC harini.....

Salam...




Sabtu ritu, lepas balik sekolah (ganti raya cina) ok g, mlmnya tido... badan panas, ingatkan bg je ubat demam syrup panadol tu dh ok, mlmnya muntah plak, Subuh td pon bangun nak muntah, skang ni dh ok skit, harap2 besok leh pegi sekolah....

P/s : nak kena karang surat cuti plak, dh lama x mengarang... :D

15 comments:

kakchik@ella said...

Alalalala .. sian gugurl. Gugurl sakit nak besar lagi kot?

Izan Ishak said...

alahai siannya aty. harap2 cepat sembuh n esok boleh pegi skolah ye.

jumaat lepas, naufal pun demam tau kak lepas balik skolah. pastu batuk2 plak tu... nasib baik hari ni dah ok. dpt pegi skolah cam biasa.

kakngah said...

la.. klnk tak bg mc sekali ke?

Daddy Ziyyad said...

mintak aja surat MC, bagi kat cikgu..saya mmg hari2 sign MC budak sekolah...hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

Kakchik : hmmm, kalau nak beso xpe kc, td doc tu pon ckp, napa kurus sgt, nak Jd model ke...muahahaha


Izan : ni pon sejak Dia balik skolah ganti sabtu ritu la, mlm tu demam.... Hrp sok boleh p skolah... Skang ni tgh tido lepas mkn ubat...


Kakngah : Ada ngah, aku nak attached ngan Surat la... Huhuhu


Daddy ziyyad : errr, kalau Ada mc, xyah bg Surat lagi ke doc... :D ingat nak kepilkan mc tu ngan Surat....

tehr said...

Saya pun dah lama juga tak baca surat cuti
Sebab dah lama tak jadi guru kelas
Harap cepat sembuh ya

Mak Lagenda said...

hrp2 cepat2 sembuh je aty. Ubat dah ada tu..makan tau!

mr.curly said...

bole gak kalu nk kepilkn skali dgn surat..tp mesti dptkn cop pesuruhjaye sumpah, jkkkkkkkkkk kg,presiden persatuan tok mudim & bidan sedunia..hikhik

Melati Qistyna's Mummy said...

Tehr : hehehe, mekasih ye...


Mak : hah Mak, doc tu siap bg ubat angin lagi... Dh la 10 ml, 4 botol 40ml, sian Dia... Huhuhhuh


Mr curly : hampagas ko, ngan duta hmstay kalumpang xyah ko beb? Muahahahaha

Noraim said...

aty demam ke kak? alolo, kesiannya dia. cepat sembuh ye.

Hans said...

semoga cepat sembuh yer :-)


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

Ummi said...

cepat sembuh ye melati..nanti makin kurus pulak..

el said...

hahah sekolah2 dulu tingat bab nak karang surat mc ni..hehehe
get well soon eh dear atty

wan nurul hezrina said...

sofiapun baru lepas sakit..demam..harap2 gugurl cepat sembuh..skangnie risau kalau anak dmm2,muntah cirit birit sbb mcm2 virus ada kat udara

mama aini said...

semuga aty cepat sembuh..ehem mama pun down je skrg ni..hu2x..