Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, February 23, 2012

Comey Tak...Comey Tak... :D

Salam.....

sila jgn jeles tgk keCUNnan dia ye... muahahaha

pic cilok dr blog beliau

ditempah dari blog Enna Raffali *bukan adik Ana Raffali yek* buat puteri kesayangan.....
kenal beliau dari blog unkel ohsem ni... hehehe

first day terjah terus terjatuh centa ngan angry bird ni
so kepada sesapa yg teringin nak menempah, boleh la usha blog beliau ye...
harga mmg berpatutan, yg penting cepat... *arini bayau, esok dh pos* :D

Berita Terkini : Pasukan Angry Bird telah sampai dengan selamatnya pada pukul 9:30 pagi td. Rasanya mmg best, manis2 buah je, x terlampau manis. Tak sabo nak tunggu gurl balik, maknya dah ngap dl... hehehehe. Sekian. *xyah la snap pic hek, sama jek ngan kat atas tuh*

Buat beliau terima kasih banyak atas servis yg tip top :D 

13 comments:

Dabel Aa said...

hahaha...maceh..maknye sapu dulu ye...anaknye balik tinggal sarung aje...hahaha...

thanks jugak kat akak.. ekeke... kalau sudi lenkali blh tempah lagi... hoyehh...

kakngah said...

untie abby.... dakEpal nak 5 ekor burung marah tuuuuuu.....

el said...

dlm apom tu ada inti ke..kalo ada inti sedapler..kalo hat xde pya x sedap..nah rs sekali pas2 xminat dah...

aku nah tgk apom ladybird lagiiiiiiiiiiiiiiii kiut ok :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Dabel Aa : ehehehe, si gurl dh siap pesan awal2 nak kan yg ada inti plak... :P


kakngah : uishh, kamu tu dok dendiam dl, dh 6bulan br buleh nak mkn ape2 pong, skang ni ontok2 dl tau...muahahaha


EL : yg ni xde inti, kat blog beliau ada mcm2, yg ada inti, yg xde inti, yg ladybird, stoberi sume ada...

hb aku ske yg kosong ni, x suke yg ada inti :P

Rt-qaH said...

wahhh sedapnya apam nie.lagi2 dgn angry bird.mcm nak gigit jer. :)

Izan Ishak said...

sedapnya kak! dia pos kat kl je ke? kalau pos ke johor boleh tak?

Melati Qistyna's Mummy said...

Rt-Qah : hehehe, mmg sedap.. apa lg jom terjah :P


Izan Ishak : boleh je zan ke Johor, dia pos tu dari Terengganu, bkn dr KL tau... try la tanya dia ye... :)

Mak Lagenda said...

sini sana tgh mabuk angry bird yeh. Errr..tp mak rasa la kan, bukan gegel yg excied nak makan nih. Mummy dia yg lebih kan?

ahahaha..

kakchik@ella said...

feveret KC gak

Cik Ina Do Do Cheng said...

uishhh kreatif , payah tau nak buat cam tu. tak bagi cik ina sikit ke : )

Adry@Daun said...

Nak sepuluh ketoi....

Noraim said...

comel. sy baru nak belajar but. hihi.

mama nor lara said...

abby poskan sikit ke klang bolih..ha2x..