Tabung Maya Puteriku :P

Saturday, February 18, 2012

Coconut Milk Shake....

Salam...



Hi CikMin, kami di sini yea, terpesona ngan n3 CikMin... Gegeh kami ke sini... Heee

12 comments:

el said...

aku dok teringin nk rs kehebatan CMS ni kt klebang..one day one dayyyyyy hahahaha

Cik Ina Do Do Cheng said...

sampai hati pegi tak ajak cik ina ye : (

Mak Lagenda said...

Mak pun ingat nak ajak pokcik pi arini tp rasa better dok umah ngadap asement lah abby.

Nak jalan2, sok lusa dah siap asement pun leh g kan??

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Tak pernah singgah. Nak juga cuba

Acik Erna said...

acik pernah cuba..tapi bukan dimelaka..diseremban je..jadi la kan..asal namanya sama..sedap jugak..

apak cikidong said...

kat mana tuuuuu

Izan Ishak said...

aritu cikmin... ni kak abby plak... haruslah terjah klebang nak merasa coconut milk shake hujung minggu ni...aduuuhai...

kakngah said...

adeh.. aku kan.. masa ngandung dak epal 2 bulan gitu ngidam nak coconut shake ni. tapi tak kose nak ckp ngn abem. lagipun aku jenis ngidam kalau tak dpt, takde masalah.

nak dijadikan citer..
dah namanya jeki...
dapat gak aku togok coconut shake lagi 3 hari nak beranak ko kehkehkeh!! dapat kat alamanda.

kakchik@ella said...

One day i want to try also lah, dear.

wan nurul hezrina said...

hikhik nurul taw tmpt tuh.dokek jo ngan umah den=)

mama aini said...

abby mama tak pernah try lagi..he2x..

Melati Qistyna's Mummy said...

EL : betul tu, one fine day... tunggu kedtgan ku.. muahahaha


Cik Ina ; errr, bukan ke blkg umah cik ina jer...hahahaha


mak lagenda : sok2 dh abes meroyan, poie la mak, bkn jauh pon dr umah mak...hehehehe


luah fikiran : Dato' harus cuba ni... :P


acik erna : kat mana2 pon ok acik, janji sodap... kalau ada kat sini, xyah kitaorg p jejauh sanun...heeeee


apak cikidong : klebang je...


izan : harus2... hehehe. dr umah izan pon bkn jauh mana kan?


kakngah : kalau dh namanya jeki, x kemana kan ngah... :P


kakchik : mesti tu kc, setappp :D


wan nurul : hari2 leh p beli kan...


mama aini : nanti free2 ajak la en papa, ms odw balik dr PD ke... :)