Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, February 1, 2012

After 125 years, secret Coke formula is out....

Salam....

kepada semua penggemar coke, anda mungkin ketagih ......

sumber FB

Walaubagaimanapon, betul ke tidak berita ni x tau la kan... kalau was2 tu, baik x payah minum... lagipon minuman bergas ni x baik utk kesihatan, byk sgtkandungan  gulanya... :D


p/s : Selamat bercuti kepada semua warga KL........ kepada kengkawan yg bekerja, selamat bekerja dgn tekun :D

13 comments:

zulkbo said...

salam..
nasib baik saya bukan
peminum coke..alhamdulillah
mungkin kerana ianya berbau
pelik saya tak suka..

-gedek! said...

uncle penggemar coke!

adoi!

Melati Qistyna's Mummy said...

zulkbo : betul2... x suka, kalau nak minum softdrink, amik stoberi, tu pon jrg2... sib baik si gurl pon bukan hantu softdrink :)

gedek : erkkk... adakah unkel salah sorg yg ketagih...hahahahaha

Noraim said...

iye kak? bahaya! jgn minum lepas neh. nasib baik sy tak suka coke.

kakngah said...

adeeb giler coke.
parah!

Adry@Daun said...

Saya bkn hantu air berkarbonat ni. Lbh suka minum jenis jus buahan. Minuman yg dikeluarkn/dikilangkan di M'sia sepatutnya tak dimasukkan alkohol sbb ada logo halal tapi sapa tahu kan?

Daddy Ziyyad said...

Bukan nak back up Coke, tapi zaman sekarang ni, kena selidik 10 kali benda2 yang di dakwa.

Apa apa pun, dah lama tak minum Coke..hehe

apak cikidong said...

check kat web jakim... yang kat fesbuk tu oversea punye kottt...

tehr said...

Tak suka minuman bergas
Memang dah lama tak minum coke

Izan Ishak said...

coke rasanya mmg lain macam dari softdrink yg lain kan...

hatiputera said...

nasib baik saya bukan penggemar coke tegar... :D

mama aini said...

ehem nasib baik mama tak bolih minum minuman yg bergas sangat !!..hu2x..

Cik Ina Do Do Cheng said...

betul atau idak, cik ina memang tak suka coke, tak pandai minum rasa cam gasnya masuk kehidung : (