Tabung Maya Puteriku :P

Sunday, January 1, 2012

Selamat Datang 2012..... :D

Salam.....

Baru balik tgk bunga api... dekat je... Tesco Ampang, kebetulan mengadap KLCC...
X sanggup nak meredah jem ke perut KL semata2 nak nengok bunga api...hehehehe

Layan eskrem sambil tunggu bunga api... :)

Selamat tahun baru 2012... Semoga tahun ni memberi kita lebih keberkatan... Ameennn

9 comments:

kakngah said...

aku dah bertahun2 tak turun KL smbut new year. masa anak sorang dulu.. tetiap tahun turun dataran. ni anak dah berderet.. tergolek atas tilam mlm thn baru lagi syiok hihihi!!!

Mak Lagenda said...

selamat tahun baru utk abby sekeluarga jugak!!

Ummi said...

selamat tahun baru kak abby ..

tehr said...

memang lebih syiok bergolek atas tilam sambil layan blog
lagi pun kat sini hujan
hehe

selamat tahun baru 2012

Izan Ishak said...

dapat juga akak layan bunga api mlm thn baru aje. kami kat sini dengar bunyi mercun berdentum2 ajelah...

selamat thn baru buat kak abby sekeluarga...

mama aini said...

`wah bestnya layan bunga api`..mama terperap kat rumah je..hu2x..

Noraim said...

selamat tahun baru akak :)

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : kami x nah p tgk bunga api secara dekat ngah... tgk sipi2 je...hehehehe


mak lagenda : tk mak, begitu jua buat mak sefamili...


ummi : tk kin... :)


tehr : hehehe, layan anak tgk bunga api je... kat mana tu ujan?


izan : akak selalu pon tgk dari kejauhan je... x sanggup nak masuk KL ngan mat rempit berkeliaran...heheheh


mama aini : layan si gurl ma, mama nak layan cik n dh beso...hehehehe


noraim : tk aim... :)

.: iEyLa :. said...

keje gile thn ni bile g melepak kt dataran tgk bunga api..
will be the 1st and last..
xsnggup..hihi