Tabung Maya Puteriku :P

Tuesday, January 3, 2012

Sehari Sebelum....

Salam....

hari ni hari last utk anak2 berjimba2... esok dh mula sekolah dah *bagi sesetengah negeri, hari ni dah mula sekolah dah...
begitu gak ngan si gurl ni, risau gak ngan dia, semenjak2menjak ni tido agak lewat... kol 12 pon dok terkebil2 lagi... huhuhu
sok payah lak nak adjust mata tu.... harap2 dia ok...

cemana ngan persiapan anak2 korang...
si gurl ni Alhamdulillah... siap dah..
smlm p amik buku teks dia skali beli buku tulis... tu pon ada 7 buah lagi yg belom cukup buku tulis eh... xde stok katanya...huhuhuhuh

pastu p trim rambutnya... *trim rambut daddy skali... :)
kasi pendek sket... kang pjg kena ikat, dia kata pening pale... so senang cite potong je la... sedih gak dia.....

nanti aty dh besar skit, dah baik eczema tu... kita simpan pjg ye...
ok.....


usai bisnes rambut, kami ke Jusco layan gurl buat kali terakhir cuti sekolah  :D
main2, makan2, jalan2... supin2...

balik2 smlm *dh penat.... operasi balut buku ngan si gurl bermula.... haish... penat gak.. tu baru anak sorg... kalau ramai xtau la...hehehehe

 gigih nolong mak nya potong selotape :)

jadinya.....

uniform... tunggu empunya badan sarung je... sib baik last week dh iron siap2...hehehe

 buku teks... siap balut... 15 buah taun ni termasuk buku aktiviti...



 bag... gn yg taun lepas je... elok g.. :P

Angry Birds...muahahaha

budak untuk di jual...hehehehe, skit je trim rambutnya.... * gigi nye tu x tumbuh2 g... gongak la naik skolah...hahahahaha

bahagian mummy... tks yang... :D

8 comments:

mama aini said...

wah semua baru utk persekolahan atty kali ni,maklumlah ank sorang !!..ha2x..mama dah lama tak gi shopping barang2 sekolah ni..he2x..

Melati Qistyna's Mummy said...

Xlah Ma.... Baju gurl sepasang ngan Kasut skolah je 2 pasang yg baru.... Pastu alat tulis.... Yg lain sume pakai taun lepas nye... Masih baru g...hehehehe. Anak sorg pon nak kena jimat2 gak, skang sume brg mahal2 ... :)

Princess Nur said...

Selamat ke sekolah kpd ur girl..My girl dah selamat gi sekolah hari ni..Hehe

tehr said...

ada pulak gambar last tu terselit
hehe

Ummi said...

pejam celik nti turn anak2 sy plak p skul..huu..eksaited jugak!

kakngah said...

amvoiiiiiii mummy pun nak tumpang sekaki eh.. kehkehkeh!!

malam tadi adeeb pun payah tido. jam biologi dah lari..

Izan Ishak said...

akak... babbalut buku teks tu nasib baiklah izan cuma kena balut buku aktiviti je. buku teks thn lepas masih elok lagi berbalut...budak yg pinjam tu cermat gitu.

ehh...best tu sbb mummy pun dpt hadiah juga ye.

el said...

x sabar nak menyekolahkan danish kt sekolah rendah ni suasana dia lain..kt tadika tu byk main hahahaha