Tabung Maya Puteriku :P

Friday, January 20, 2012

Pay Attention While Walking....

Salam....


 so does your twitter update..... :D



 nak gak si gurl ni boh angry bird dia atas limau tuh... ahahahah


gambar ni xde kena mengena pon ngan gambo kat atas, odw balik amik gurl ngaji, ada sorg uncle tu panggil bagi mandarin ni... :) manisss...... HAPPY CHINESE NEW YEAR TO CHINESE FELLOW.... May the Dragon year bring prosperity and fulfillment in all that we hope and plan.... 

Pada kawan2 yang nak balik kampung tu, hati2 semasa memandu.... moga selamat pergi dan balik...

9 comments:

el said...

hahahah kt mn signboard tu eh..kt Msia ke...mmg betul pun ..skrg ni apa pun fb..apa pun twitter...tu yg penting dr keselamatan or else hehehe

Pia said...

"tak balik kampung ler..cuti2 chinese new year ni cari bala kalau balik kg..6 jam leh jadi 12 jam...baik tk payah..."

Mak Lagenda said...

hahaha..kija si ati lah ye boh angry ird atas limau tu!

Ya lah..klu kija apaknya, mau kena babab tgn apaknya tuh!

tehr said...

memang bahaya fb ni
harap2 aku tak terpengaruh

mama aini said...

hikk2x..aty memang sayang kat angry bird dia.. dia nak bagi angry bird dia makan limau tu !!!..ha2x..

Acik Erna said...

acik tak kemana pun..habiskan masa dirumah je..cuti ni..

shraqs said...

kuat penangan fb ngan angry birds ni. semua aspek diorang ada je mencelah

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lepas ne ila pun nak cek limau2 yg dapat

Dinar said...

besar kesan fb ni ya...hingga jadi wabak! siap ada sign board to remind us...