Tabung Maya Puteriku :P

Friday, January 13, 2012

Goodbye 512... Welcome 5M :D

Salam.....

pheww... setelah 3hari dorg bertangga kat umah ni, selesai gak...huhuhu (lama gak kitaorg guna khidmat 512 tuh, dekat 10tahun kot...)
hari pertama.... masalah lain
hari kedua... masalah lain lagi yg menghalang
hari ke3... baru setel sume.... hb sampai ckp ngan org tu, kalau x siap gak rini, amik balik sume brg2...huhuhuhu
moga perkhidmatan dorg ni lagi efisyen di masa hadapan.... :D

ni pic kejadian hari pertama, dgn xsaited nye aku  menunggu, ingat leh setel dalam masa beberapa jam...



 byk nye wayer kat bilik server hb neh...huhuhuhuh

so smlm hb ngan gurl mengetest tv (ada 40 cenel kot, klau x silap, 1st month free... 2nd month ada 14 cenel je kot free, yg lain kena bayau...hukhuk)
yang penting ada cenel kpop...muahahahah



 bahagia... hehehehe

10 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahhh pasni blh berebut ibu dan ati..hehehe

kakngah said...

apa menatangnyer ni abby?
aku jakun sikit.. hahahha!!
meh sexplain.

mama aini said...

wah2x...ehem unifi ke abby?..sori mama ni lembam sikit..hikk2x..

ASSOYFINGER67 said...

huhu..yelah tu unifi.....14 channel...wah nie satu lagi minat korean....nie kena beli extra TV huhu

Noraim said...

ececehhh, bahagianya hidup akak. hihi.

el said...

amek pakej unifi ke?
ermm nape ada TM plak
x fhm aku

Melati Qistyna's Mummy said...

Lydia : hehehe, skang dia layan YouTube kt tv :)


Kakngah : aku reg tenet baru, yg laju sket.... Kekekeke


Mama aini : ya betooollll Ma.... Kehkehkeh


Assoy : hehehe, org lain dh lama pasang, kite br nak hegeh2, br Ada line kt area sini.. :) br ckp ngan hb suh beli tv kecik satu...hahahaha


Noraim : hehehe, mmg bahagia... Xde la tersiput sedut cm selalu... :)


El : aah, unifi kan under TM gak beb... :)

tehr said...

aku tak ada benda2 macam ni
huhu
eh, boleh pinjam ke?

apak cikidong said...

saya pun nak buat review skit dengan benda yang berkaitan.. :D

Izan Ishak said...

wahhh... ini sudah best ni kak abby. unifi tgk iklan kat tv je.....