Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, January 5, 2012

Bapak Borek Anak Rintik.... :D

Salam....



dorg ni mmg pantang jumpa kusi ni, singgit pon jadi la...hehehehe

17 comments:

kakchik@ella said...

sib baik sampai rumah badan tak gegar-gegar. Kalau tidak, harus Abby beli satu nanti. hihi.

Izan Ishak said...

memang betul2 sama ni kak... like father like doter...

mama aini said...

ha2x..betul tu !!..manjanya aty dgn daddy dia mcm cik n dgn papa dia !!..

Noraim said...

ekeke. anak bapak lah katakan. hihi.

kakngah said...

ko tak joint sekali ke?

Daddy Ziyyad said...

wakakakakak..sebijik! ni baru anak papa...:)

Melati Qistyna's Mummy said...

Kc : sib baik la si gurl tu x mintak bukan2, Lau x kopak...hehehehe


Izan : hah tu lah, bapaknya main game ape pon sume Dia suka, Mak nya xnak layan Dia game...hahaha


Mama aini : yeke Ma.... Si gurl bab2 berjalan ni mmg kamceng ngan bapaknya, tp tido nak ngan Maknye.... :)


Noraim : hehehe, tol la kot, muka pon sebijik bapaknya....


Kakngah : aku tukang pegang brg je ngah....hahahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

Daddy ziyyad : hehehe, tu nasib baik fomfuan, Lau x bapaknya ajak wrestling skali.... Dia kalau ngan bapaknya, mau aje....hehehe

Mak Lagenda said...

Kebetulan samaaaaa plak t/laku derang tuh ye abby?

Adry@Daun said...

Jenama Rest N Go ni dh kuasai satu Malaysia. Hampir di semua pasaraya ada kerusi urut ni. Sambutan org pn hangat sbb caj yg sgt berpatutan.

p/s: Kata org, anak pompuan biasanya lbh rapat dgn abah/daddy/ayah/papa dia. Betoi tak??

tehr said...

serupa tapi tak sama
hehe

el said...

penat beno deme dua tu jln2 smpi nak mengurut nok..hehehehe

bdk johor said...

apa lagi qis.. kasi beli satu lar bawak balik rumah.
hahaha..

gedek! said...

masok yg 2 ringgit ke 5 ringgit?

nini said...

tapi kusi tu best la kak...-D

Cikmin said...

sungguh sesuai lah pepatah tu kan abby...ekekek.. :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya lum pernah naik kerusi ni sis..malu pula saya nak duduk dpn org ramai