Tabung Maya Puteriku :P

Sunday, December 18, 2011

Kes Perkahwinan Gay Pertama Malaysia, Ariff Alfian Rosli

Salam.....

Mesti ramai yang dah terbaca tentang berita ni kan.....
Pg td ms bw kt blog mama, ada gak terbaca tentang kisah ni....
Moga2 beliau berpeluang untuk pulang ke pangkal jalan... Amennnn...




Isu terpanas ketika ini. Isu Ariff Alfian Rosli yang mana merupakan seorang pelajar dari University College Dublin berasal dari Malaysia yang sebelum ini dilaporkan hilang didadapati telah berkahwin dengan seoarang lelaki.

Isu penuh kontroversi ini terdedah setelah satu kenyataan dan gambar telah dihantar ke Twitter oleh Aysha Ridzuan bahawa seorang pelajar Malaysia tajaan PETRONAS telah berkahwin dengan teman lelakinya. Lelaki itu disahkan bernama Jonathan dan mereka berkahwin di Dublin, Ireland

Sumber

4 comments:

kakngah said...

simpati kat family dia...

mama aini said...

kenapa blh jadi camni kat ariff alfian?..dunia dah akhir zaman..hu2x..kesian dgn ibubapa dia..!!.semuga dia sempat bertaubat & kembali kepangkal jalan..hu2x..

bdk johor said...

Aduhhhh..!! ni kalau balik nanti ni, hukuman sula pun tak setimpal. huhu

el said...

apa dah jd ngan budak ni...
eeeeeeeee ada hati bersongkok hbersamping bebaju melayu bagai sah2 dah wat dosa bagai..bongok tul org nie...baik petronas sekat tajaan terus kt budak ni bangang!!tu lah belajo tingi2 pun xguna..akai xde