Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, December 7, 2011

Apa yang dorg cari ye.... :D

Salam.....

ni first time buat n3 pasal carian kt blog ni, dr minggu lepas sampai minggu ni... x abes2 org dok cari pasal Ong Kim Swee kat blog neh...muahahahaha. Kejadian ni berlaku lepas adanya n3 ni.... keh3x

yang ni hak last week


yg ni plak this week...  :)

mesti dorg frust kan, sbb lain yg di cari, lain yg mendapat... apa2 pong selamat mencari..... :D

13 comments:

el said...

femes gak eh ong kim swee tu eh..hahahaha
hang pya semua suci2..aku nye yg 18sx kahhhh

kakngah said...

pandai pun layan SEO...
hihihi!!!

zalin onceitalk said...

nak jadikan kenang-kenangan tu kak..hihi..

gedek! said...

keh keh keh....

ini salah poskod la ni, sebab tu salah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

macam2 mereka cari

Mak Lagenda said...

kdg2 kelako plak rasa bila tgk keyword2 yg msk ke blog kita kan.

Noraim said...

Hakhak. kena buat lg lah entry mcm tuh kak :p

mama aini said...

ha2x..mcm2 yg diaorg cari kan abby !!..mama takmo ceta apa yg diaorg cari kat entry mama..hu2x..wat mama gelak sorang2 nanti..

Melati Qistyna's Mummy said...

EL : aah, nama nya naik semenjak2menjak nih... :P aku jrg cek keyword neh, mana tau ada gak yg 18sx tersasul masuk sini...muahahaha


kakngah : gitu ke ngah SEO, aku men bantai je...hahahaha


zalin : feminat fanatik OKS kot...keh3x....


gedek : hahaha, agaknya la tuh, mesti panassss je hati org tu... :)


Lydia : hehehe, tu lah... nak wat ape ye foto OKS ngan familinya tu agaknya...


mak : keyword org x byk cm blog mak...hehehehe


Noraim : hehehehe, xtau plak nak wat n3 ape lepas nih... :)


mama aini : hahaha.... mama nye ade 18sx cm si EL x? keh3x...

Daddy Ziyyad said...

Lepas SEA Gamed tu, selain Apek, ong kim swee pun terus berstatus selebriti..hehehehehe

Izan Ishak said...

banyak sungguh lekat keyword ong kim swee kat sini kak... macam2 da yg org cari ye.

محمد رازيق said...

hehe.. wah keyword tu lebih kurang sma kot.. hehe

caliph shuriken said...

meriah dgn ong kim swee kt sini rupanya, hikk...