Tabung Maya Puteriku :P

Saturday, December 31, 2011

1 Hari 1 Movie.... :D

Salam....


lama gak x update blog ni ngan aktiviti kitaorg... asyik dok update ngan benda lain je...heheheh
hmmm, xde yg menarik pon nak di kongsi kat sini... cuti2 skolah ni jenjalan g shopping mall je lah...keh3x....
cuti pon tinggal beberapa hari je lagi.... nasib baik sume baju2 si gurl dah siap beriron....
senin sok baru nak p amik buku teks ngan beli buku tulis.... haish lambat plak sekolah si gurl ni agih buku teks

ni kejadian minggu lepas... dh lama gak kami x layan movie...
so minggu lepas kebetulan hb cuti 3hari.... so apalagi....
hari pertama kami layan

MI - Ghost Protocol

cite ni mmg best..... dr awal sampai akhir....hehehehe

hari ke2 kami layan cite





Sherlock Holmes

mulanya hb xtau nak tgk cite ni ke twilight.... tp mummy menggunakan kuasa veto.... keh3x...
twilight tu bkn nye ada apa pon, asyik2 gaduh...terbang2...huhuhuh

awal cite ni mmg boring je, tp dh nak masuk separuh jalan cite smpi ke akhir mmg best... cume jenis cite org putih jaman dulu2 la... bukan yg moden...heheheheh
oh ye, kali ni kami layan wayang kat tempat baru....'Shamelin 1 Shopping Mall'.... TGV lagi...
so lepas ni gigih la kami tgk wayang sbb tmpt baru ni 5 minit je drive...muahahaha
rasanya ni penutup movie kami bagi taun 2011 ni kot... xtau la kalau sat g hb ajak tgk plak...heheheheh

hari ke3 cuti hb tanya nak tgk wayang lagi x.... kami mcm dh boring je... :)
so berjalan2 je kat The Mines... sambil cuci2 mata


teringin nak amik gambo ngan Santa... hehehehe


masa ni ada ice skating.... si gurl teringin... tp dia takut jatuh plak...huhuhuhuh


:. US .:
"SELAMAT TAHUN BARU 2012" buat semua teman.....

P/S : Jangan masuk toilet pukul 23.59 malam ni ye....... Kerana anda hanya blh kluar tahun depan...HªªHªªHªªHªªHªª..

5 comments:

mama aini said...

`selamat tahun baru 2012` buat abby & family..wah hari2 layan movie..ha3x..mama tak mau masuk toliet pukul 12.59 tu !!..

el said...

selamat tahun baru tuk kamooo semua ye
xkira nak msok toilet gak time 12.59 tu nk feel skit rs cm mn muahahahaha

tehr said...

wah, cuti2 mlaysia lagi la ni
selamat tahun baru

Mak Lagenda said...

waaaaaaa...1st taim kot tgk muka ur hubby besau2 gedabak gitu. biasanya kan dia pemalu auw auw..hihihi

hepi new year dear!!

Izan Ishak said...

betul komen mak tu...baru nampak hb kak abby secaca jelas. happy dpt tgk movie sama2 kan...