Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, November 17, 2011

Sardin Puff

Salam....

dh lama sgt teringin mkn ni..... sejak tgk blog minah rempit penang neh  keh3x.....
tp asik kelupaan je nak beli pastrynye kt Tesco, xtau ghoman pon ye, lupa pon ye...hahahaha
hr tu bw blog otai dlm bidang masakan ni... ada terjumpa pic pastry jenama kawan ni kt blog dia
so apa lagi, gigih p tesco weken hari tu cari.....
tu pon ada 3ketul je kt frozen area tuh... capai seketul dl, try test buat....
kalau anak ngan hb suke, leh beli lagi.... :)

ni la rupa pastry tu.... :)
*buat sambil layan cite Korea*

 boh sadin *ayam brand tin kecik, dpt 8ketul puff je*

rapikan ngan garpu jer.... :P



si gurl suka, okeh.... abes seketul... selalunya payah nak abes walau seketul kalau dia x suke...
hb pon kata sedap.... weken ni leh beli lagi...muahahahaha

11 comments:

cik panadol said...

goreng ke ape puff tu kak?

el said...

hahahah sng kan...
kalo bg kt org sure kata beli ke?sori la beb aku buat..teruja kan..sng nk mmpus...nak plak rangup2 kan...
gud job beb

Melati Qistyna's Mummy said...

Kita bako.... Kita bako.... Muahahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

El : hehehe, anak aku ski beb, weken ni p beli g.... Hehehehe. Mmg senang bangat.... :D

mama aini said...

abby...mengancam tekaka mama puff yg abby buat tu !!!..he2x..

Ummi said...

oo..kene bako?ingat goreng?erk..kt chnglun ni tak de kot..huuu

Melati Qistyna's Mummy said...

Mama aini : bleh la try Ma, abby yg x pandai masak ni pon boleh buat, ini kan pulak mama....hehehe


Ummi : aah, bako.... Errr, ape yg xde kin? Pastry tu ke? Akak beli kt Tesco je.... :)

Mak Lagenda said...

Sedap yek? nnt mak pun nak try la nnt..

noraim said...

lepas tuh goreng ke akak?

Adry@Daun said...

Mama yg buat(sambil layan cite Korea), puteri tukang rasa dan mkn. Dpt 8 ketul.. 2 ketul sorang, yg 2 lg tu bg la kat saya..hehe..

Melati Qistyna's Mummy said...

mak lagenda : try la mak, senang sgt.... :D


noraim : bakar dear... :)


Adry @Daun : omak eh x cukup kalo 2 jer, hahahaha....