Tabung Maya Puteriku :P

Tuesday, November 1, 2011

Sapa Kenal Unkel Gedek? :P

Salam.....

Percaya atau tidak... hanya dengan berbekalkan sekeping gambar dgn muka ganas dan sebaris dua ayat.... beliau mampu menarik ramai peminat ke blog beliau.....
itulah dia Gedek nama sama ngan adik ipar plak.... :) owner BlogBegins@40 aka pokcikcamwhore... ahahaha....
Blog dia sgt simple.... tapi berupdate setiap hari....  tak mcm blog neh yg amat jaranggg2 update :P

Dan percaya atau tidak..... (sila percaya) siang tadi khatam aku belek2 blog eh, (dari day 1 punye n3) satu keja pon x buat.... dr pagi.. break jap, lepas si gurl balik-mkn, sambung g.... ngehh...


Update : eh eh, unkel Gedek dh follow blog picisan ni lah.... Muahahaha

15 comments:

kakngah said...

ye ke??
nak terjah gedek ah skrg!

Ummi said...

kak abby ni memang addict bace blog eh?hahaha..sy nak jenguk jugak la blog tu..

Melati Qistyna's Mummy said...

Kakngah : betul nok, mmg sempoi blog Dia... X caya cer ko terjah.... :)


Ummi : ahahaha..... Akak akan baca blog tu kalau dia mcm memanggil2 akak.... Blog ni mmg simple n sempoi...:)

Hanis Azla said...

baru kenal uncle gedek waktu gathering blogger last week..

lagenda said...

tak pernah tau pung. pas drop komen nih, mak pi skodeng kat sana la kjp..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

suka datang blog uncle gedek.. simple jerkk blog dia kan.. tapi boleh menarik ramai blogger komen kat blog dia..

Melati Qistyna's Mummy said...

Hanis: owh, hanis ada join skali ek, mesti jumpa kc@Ella kan?


Lagenda: hehehe, org pon br tau Mak.... Mmg sempoi...


CMA : betul3x.... Best je kan.... :D

Fitri Senin said...

Salam perkenalan..
Singgah dari blog uncle gedek itu..

Melati Qistyna's Mummy said...

Fitri senin : Salam kenal, tks sudi singgah.... Nanti akak terjah ye,... :D

mas saari said...

salam perkenalan... datang dari blog uncle gedek!

blog uncle memang best! blog wajib saya baca tiap2 hari tu..

Melati Qistyna's Mummy said...

Mas saari : Salam kenal jua, sy pon dah terjebak gak la mas, hehehe

cik panadol said...

Uncle tu mmg sempoi..harap dpt jumpe die life...

Nk jumpe kak abbh life jugak!

MaMa AiNi said...

he2x..mama tak tahu pun..lps ni mama terjah..

kakchik@ella said...

"Self Potrait Everyday" ~ katanya. best kan baca blog dia. kdg2 boleh gelak sorang2. Hihihi

Melati Qistyna's Mummy said...

Cik pana : tol tu dear, mmg sempoi....akak ni malu nk jump para blogger... Hahaha


Mama aini : abby pon dh terjebak, nk kena p sana hari2 ... Hehehe


Kakchik : tol tu kc, tp nak baca lama2 xleh, sikit sgt perkataannya....hahaha