Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, November 3, 2011

GENTING CABLE CAR FELL DOWN - (not reported in news)

Salam.....




Anything we use is a RISK, whether on plane, boat or our own vehicles.
As usual, THEY paid people off not to expose the incident.


P/s : wallahuallam..... Tak tau betul ke idak, amik dr mukabuku je....


Update : terbukti cerita ini tidak benar, mb ni komplot nk jatuhkan Genting.... :D

9 comments:

kakngah said...

stended la.. jatuh la saham ddiorg kalau bende ni diketahui umum....

gedek! said...

betol ke ni...?

ayokk...!

kakchik@ella said...

Eh .. kesah benar ke ni?

Melati Qistyna's Mummy said...

Kakngah : tu la ngah, xtau la kesahihan nya.... Tp kalau betul, seriau gak..... Huhuhu


Gedek : err, tahla unkel.... (senyum lebo, unkel sudi singgah, hahaha)


Kakchik : xtau la kc, cilok dr pesbuk je, :D

MaMa AiNi said...

hu2x..seramnya..kalau betul tak berani mama nak naik cable tu lps ni...

lagenda said...

seriyes ke citer ni hah?? Kalau betl, mmg x bangkrup ler Genting nun!

eszek said...

Salam perkenalan
Kalau crita ni betul, sotkabar tak kuarkan kot? Genting ..tetap ramai yg pegi.

Adry@Daun said...

As salam mummy qistyna,
kisah yg ni dh lama dn ianya tidak benar sama sekali. Penjelasan terperinci mengenainya ada saya baca. Kalau betul, ianya sudah pasti tidak terlepas daripada wartawan... Kisah ini juga sama spt berita yg tersebar mengenai ular sawa telan budak di Taman Negara. Dan ianya juga satu pembohongan kerana kisah yg berlaku adalah di Thailand.

Melati Qistyna's Mummy said...

mama aini : xtau la ma betul ke x... kalau betul x berani la org nak try.... huhuhu


lagenda : ntah la mak, org pon x tau kesahihan nya, kalau org takut nk gn kabel car, dorg naik la gn kete... genting tu kan syurga dunia bg sesetgh org... :P


eszek : ya betul, x naik cable car, dorg redah gn kete/bas :)


Adry@Daun : Wsalam en daun, time kasih atas penjelasan tu ye, mmg ketinggalan ketapi la sy ni, br tau skang ni je, tu pon x tau kesahihan lokasi, tah2 kt tempat lain, sama kes ngan ular sawa tu.... :)