Tabung Maya Puteriku :P

Saturday, November 19, 2011

Falling in Love - Siti Nurhaliza

salam....

mesti dah ramai yg tgk video ni kan..... aku mmg tabik la ngan dia, ramai yg kutuk2 dia kata x pandai Inggerish...... keluar gak lagu Inggerish kan.... x luak pon dia, malah lebih berjaya....walau aku ni bukan peminat fanatik dia, tapi aku kagum ngan semangat dia....

 

sori lah, x pandai nak kecik kan video ni, dah bege2 pon x jadi gak....huhuhuh

5 comments:

Mak Lagenda said...

Hurm..tgk boleh, dgr lagu ok..tp sygnya mak x falling in love with her.

Hihihi..

Melati Qistyna's Mummy said...

heheheh, org pon x fallin gak mak ngan dia... tp semangat dia kuat la kira nya... :P

el said...

suka tgk dia
suka dgr lagu dia
tp ntah mmg x minat dia hahaha

tp ritu aku ada tgk video klip FIL dia ..smpi nek bulu roma aku derrr...hahahaha

mama aini said...

mama suka tgk dier !!!..cantik sgt..kuat semangat & tidak sombong..mama peminat dier...he2x..

kakchik@ella said...

Kita pun tak ter falling in love with her. cuma kagum dgn semangat dan kegigihan serta keyakinan dia yang tinggi tu jer.

Walhal kalau dgr btl2, dia nyanyi lagu inggeris lenggok irama malaysia.