Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, November 10, 2011

Beraya Di mana? Kami di KL... hukhuk...

Salam.....

cemana AidilAdha korang? kami beraya di KL aje... huhuh....
tp best gak, *stetmen nak pujuk hati* org balik kg, kita dok KL, jalan lengang je beb... hehehe
tp lengang hari ahad je, hari sabtu nan ado lengang nye, jem lagi....

so ape lagi, kami buat la aktiviti yg berpatutan... keh3x....

hari sabtu, pepagi lagi bbsitter si gurl tepon kata nak bawak si gurl jenjalan....
daddy nye plak, masih tido sbb kena keje malam, balik kol 4 ke 5 pagi...
omak eh ada aktiviti lain belah ptg, so dgn senang hati bagi si gurl ikut.... kalau xde aktiviti mmg membosan....


aktiviti belah petang, gigih dr kol 2-6 ptg... hehehe..
hb belikan dari MilkADeal.... mmg berbaloi..... RM38 je... :)

******************************

hari raya plak, kitaorg dr tghari tu dah tercongok kt Times Square....

lepas isi perut ala kadar *mkn byk2 kang x larat nak berjalan plak* kami menerokai apa yg patut kt situ...
smpi kejung2 la urat kaki...hahaha
tp si gurl stedi jek..... gigih dia mencari games kt situ... smpi ke tingkat 7

hah, tgk kemain berlari dia...hehehe


 besar owh, dl pegi masa mula2 bukak je, games ngan wayang pon lom ada g kt sini...


tp kan, mahal mak datuk... x berbaloi plak rasa nak masuk.... kanak2 (RM27) dewasa lupa plak brapa... dah la anak aku ni bukan berani sgt pon nak naik sume game....
last2 pujuk2 si gurl, *sib baik anak aku ni gud gurl* nak dia dgr kata....
tp kena cr sesuatu utk dia sbgai token..... heeeee

token pertama... kemain suka hati...

yg ni plak, sume brg angry birds... :P

ok lah tu, janji dia x sentap...omak eh leh berjalan dgn senang hati :P

sebelum melangkah balik, kami merehatkan kaki dl kat starbuck... pekena choc ice ngan espreso ice.. :D

eh eh, sblm balik, kami org bergambar ngan benda alah ni dulu....

RM2 seorang, si gurl ni penakut, sbb memula dia ingat patung, ropanya org ko.... aku pon terperanjat.... hahahaha. Dah kena bayo RM4 utk 2 org... :P

7 comments:

cik panadol said...

la...cian akak tak dapat balik kl...syahdu tak pagi raya kak?hehehe

MaMa AiNi said...

penuhnya aktiviti abby..dah ank sorang..layan je kan abby..ha2x..
ehem..sian abby raya kat KL je !!..

kakngah said...

petang raya haritu aku g karok 3 jam. sebbaik tak teberanak kahkahkah!!

aku jumpa makhluk tu kt BB masa g makan nasik arab bulan lepas. kaler hijau. melopong anak kau tgk kehkehkeh!!

Melati Qistyna's Mummy said...

Cik pana : hehehe, akak dh biasa adha x balik, kalau fitri x balik mau akak hark 1 KL, hahaha


Mama aini : xde la penuh sgt Ma.... :) mana leh sume nak ikut Ma, nak kena tapis2 gak... :P


Kakngah : amboiiii, curlasst makyong.... Kalau terberanak, mau kecoh 1 Karol ngah....hahaha

Yeke ngah, ape la ghoman ijo tu ye, aku pon terperanjat ngah, ingt patung, keh3x....

MamaEma said...

samala..hanya beraya kat kl..itupun lepak kat rumah jer

Cik Taty said...

Salam akak...suda follow blog akak..thanzk jgk yah..^_^

kakchik@ella said...

raya di sini pun penun aktiviti abby, kannnnn ..