Tabung Maya Puteriku :P

Tuesday, November 15, 2011

Anugerah Cemerlang SKPP1 & Genting..... Lagi.....

Salam.....

Terlambat lak up n3, ni kisah sabtu yg lepas....
Sekolah si gurl mengadakan majlis anugerah cemerlang....
Tentulah si gurl adalah salah sorg penerimanya.... *senyum*
Tu yang omak eh gigih update nih... Ngehh...

seawal jam 7:30 pagi, kami dah terpacak kat sekolah tu...
majlis mula pukul 8:00pagi, tp murid2 kena dtg skolah cm hari biasa....
so dh alang2, kami terus je la stay, stengah jam je pon....

ada mcm2 acara selingan dari murid2 sepanjang majlis
ada nyanyian, tarian, choral speaking pon ada gak... pendek kata *mcm2 ada* :D
tah napa hb x uplod, cinonet ni je di uplod eh.... sume pic kat lappy dia.... huhuhuh



layan je la pic ni....
ni pic masa gurl p amik anugerah bg 'Terbaik Matapelajaran Bahasa Inggeris'... keh3x....
bangga dgn dia, aku dl jah satu x tau ape2 pon inggeris....hahahahaha



ada budak sampai 5 anugerah dia konker, tp rezeki si gurl satu je, tu pon omak eh dh suka....
*xpe, lain kali usaha lagi ye sayang*

 lagi pic :D

***********************

ptg tu plak kami gerak ke Genting
hb ada T&T ngan keligs nyer... semua skali 10 org * dh bape pluh kali dah naik sini, rsnya taun ni pon dh byk kali... ada rs buhsan skit..kikikiki*

sampai2 cm besa, bergambar2..... pastu jenjalan skejap... makan.... *hb banje....hehehe*
ingat nak masuk men kt salji tu, tp tgh renovation plak...*ceh*

* Sila klik gambar untuk tumbesaran yg sihat :D

yg pic mkn tu, dok tgh menjamu selera kt OldTown, sejuk bangat, si gurl lagi oder strawberry float....huwaaa
kami lepak2, dorg borak2..... dh busan berborak *adala dlm 2jam kot* kami menuju ke games centre....
dorg layan games dorg, kami layan games kami....hehehehe *yang, mana plak pic yg tgh dok layan games ni...hadoiiii*


hah, yg ni pic makan lagi....hahahaha
tp bukan mkn kt atas nun dah, kami mkn kt Sekinchan Ikan Bakar kat area Ampang....
tp... oh sedih..... ikan bakar dia x bape nak kick la.... org kata yg kat Wangsa Maju lagi best, xtau la... lom penah terai g.....

sekianlah, hari jalan2 kami... smpai umah dlm kol.... bape yek.... dkt kol 12 kot.... adeh penatt.... :)


Nota : dapat surat dr skolah si gurl suh dtg amik duit sumbangan yg kerajaan bagi RM100 tu besok *Rabu* dr pukul 1ptg - 3ptg..... korg cemana plak? dh dpt duit tu..... *dh gtau awal2 kt hb, duit tu msuk tabung si gurl, duit baju kasut skolah buku bagai, hb sponsor...hahahaha*

12 comments:

el said...

tahniahhh
surelah mak yg hober exsaited..anak dpt adiah cemerlang gitu..tahniah2
lenkali pulun semua sekali nok
sempat gak tu g genting hehehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

hehehe, mmg omak nye yg hober...keh3x...

kami jenjalan kejap je, x sopin pon...huhuhuhu

gedek! said...

Unlce pon dapat rm100


(boleh bayar broadband!)

haha

Melati Qistyna's Mummy said...

muahahaha.... xpe yg RM100 bayo b/band, nak bukak skolah t, unkel sponsor sume skali.... hehehehe

kakngah said...

adeeb banyak kali ajk naik genting. aku ckp.. tggu tgh tahun depan.. bby dah besar sikit hihihi!!

aku lom dpt panggilan collect duit seratos tu..

lagenda said...

wah..congrate atty!! Mama naik stage tak tlg amikkan hadiah? hihihi..

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : hihihi, tol tu ngah, yg sonok bebudak je p genting neh,haku x tahan sejukkk.... :P


lagenda : muahahaha..... rs cm nak naik sama gak mak...keh3x....tengs mak...

mama aini said...

tahniah gegurl..he2x..abby ank mama tak dapat surat dr sekolah tu lagi..apasal?..ha2x..sila abaikan soalan tu ya !!!.. :)( kes tersawan ingat ank masih sekolah)..hu2x..

Melati Qistyna's Mummy said...

Muahahaha... suh je cik n tu masuk skolah menengah.... Tecit molek je abby tgk dlm gambo, bleh lg tu.... Hahahaha

Ummi said...

alaaaa kak..kecik sangat..uplod la 1 gambau besarrr punye masa die amik hadiah tu..

Melati Qistyna's Mummy said...

Hehehe, akak amik video ms tu, hb yg edit.... Xde plak gambo beso.... :)

ASSOYFINGER67 said...

Tahniah gurl....sejuk perut uncle..kihx3