Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, October 19, 2011

Wordless Wednesday #2

Salam....


p/s : lepas kena marah, lupa dah pasal apa..... kesian plak...huhuhuh

7 comments:

kakngah said...

aku pun lepas marah anak mesti kesian... kalau kene lepuk, aku usap2 balik tempat yg kene tadi....
:(

mzhany said...

alaa sweet je tgk muka kan, gaya pun sweet jer

el said...

dah baik ke demam gegel ni abby...caner exam ok?

Melati Qistyna's Mummy said...

Kakngah : btol tu ngah, tp kalau x marah, sapa nak marah kan? :) pastu sedih sensorang.....


Mzhany : tidor dlm kesedihan tu hany.....


El : Alhamdulillah baik dah, tp x 100% la, nak kena jaga2 gak, cuaca x menentu skang ni, hr ni last exam..... Mg2 Dia boleh jawab.... :)

MaMa AiNi said...

siannya dier...he2x..ank seorg pun kena marah jugak kan?..ha2x..mama pun selalu marah cik n..pertengahan tahun depan kot abby..he2x..nanti mama call hp abby ya..masih no tu kan?..

Melati Qistyna's Mummy said...

Mama aini : x kena gaya, tetap kena marah Ma.... Hehehehe..

Owh, x lama lg tu Ma, xmo sesedih ye, lambat laun, Akan tiba jua harinya....

Aah Ma, no lama.... InsyaAllah kalau xde aral abby dtg ye....

Fabulous Me said...

Aloh cian die :)