Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, October 13, 2011

The Three Musketeers & Bini2 ku Gangster.....

Salam....

Weekend haritu, sabtu.... mcm biasa.. hari jenjalan buat kami sekeluarga, terutamanya si gurl, yela kan, dok umah yg xde laman ni, weekend je la nak releasekan tensen... Sian gak si gurl tu kalau seminggu xde ke mana2..... At least sehari la, sabtu / ahad kami akan bwk dia jenjalan... Walau dekat ke Tesco Ampang, yg sekangkang monyet tuh, hehehehe

So last weekend kami ke Galaxy lagi, tempt biasa untuk kami layan wayang....:)
Cadang nak nengok bini2ku gangster... yang si gurl nak sgt tgk tu....tp hb kata kita tgk cite ni dl....
Yang cite bini2ku gangster tu kita layan AstroFirst... Kalau x pon beli DVD ori... Kt pasa mlm dh bersepah skang nih, heeee



Cite start kol 4pm, so ada masa lebih kurang 2jam.... makan dl... pastu ke salun kami, hb nak potong rambut.... 


Then hb bwk gurl layan kete kat bawah.... Sambil cheq buat sesuatu kat salun tu... Ngehh....

balik tu kami singgah ke pasa malam, angkat skali bini2ku gangster.... mlm kang buleh layan...muehehehe

6 comments:

MaMa AiNi said...

dah ank sorang kan abby..senang nak layan..ha2x..mcm mama jugakan..kalau kita tak layan kang muncung dia panjang satu depa..he2x..mama dah senang sikit ni..he2x..sekarang cik tunang yg kena layan kerenah dia...

el said...

syoknye korg layan movie kt cinema..aku lama x g sn..tu alana sapa nak jaga...sat lg bw masok..baru halfway dah mengamok...kalo nak tgk movie nie kena mtk cuti..leh lah g tgk ngan en. somi n dua anak tu ha..

no tepon pls

NuNu EeRa said...

bini2 ku gangster mmg layan la.. 3 musketeers mcm lyn jgk kan..

lagenda said...

lately ni mak slalu gak layan wayang. Cuma maleh nak buat n3 apa citer yg dah kami tgk je.

Bini2 ku gangster dan tgk, Johnny english dah tgk..but 3 musketeers tu x tertgk lg.

Melati Qistyna's Mummy said...

mama aini : ahaha, senang x senang la ma, tgk mood gak... bak kata mama tu... x kena gaya, abby marah je dia...heheheh


el : ala el, si alana dh beso skit leh la ko layan berlima...hehehe. tp aritu masa aku tgk cite ape tah, selamba je makpak bawak anak, yg xleh jalan g, dok menangis dlm wayang...huhuhuh


nunu : 3 musketeers tu akak suke nengok, bini2ku gangster tu akak tgk dvd jer, boleh la...hehehe


lagenda : betol tu mak, kdg2 ade je wayang yg dah tgk, tp x buat n3 pon, mcm kalau wayang yg dh bersepah org tgk, kita tgk ujung2, maleh nak wat n3, hehehe. tp yg 3 musketeers ni org suke, xtau la org lain..... :P

Melati Qistyna's Mummy said...

el : aku dah ym hang tau :P