Tabung Maya Puteriku :P

Friday, October 14, 2011

The Sorcerer & The White Snake

Salam......



korang dah tgk ek cite ni? hari tu cadang kitaorg nak nengok cite ni.... tp x jadi...
nasib baik x tgk kat wayang...uhuhuhuh

smlm kami layan cite download ni, mmg x rugi pon kalau x tgk....
dah setengah cite, mcm... 'eh eh napa cite ni, mana lawan2 nye...napa slow sgt jalan cite nya..... '
kalau korang x tgk pon x rugi apa2....ahahaha
nasib baik x tgk kat wayang, kalau x berbakul2 agaknya aku dok membebel.... :P

kesimpulannya :-

1) Jet Li tu mesti rasa menyesal terima tawaran berlakon cite yg x best neh
2) yang watak Xu Xian mesti dok terfikir2, apa la role aku dlm cite neh
3) mesti pengarah dia rasa ni cite paling best di abad ini....muahahaha

dah2.... tu aje, mmg mendukacitakan lah lakonan Jet Li kali ni....

2 comments:

MaMa AiNi said...

abby dulu2 mama minat ceta2 camni..skrg minat ceta jiwang2 lah pulak..ha2x..

Melati Qistyna's Mummy said...

ehehe, yeke ma, tp cite ni mmg x best tahap gaban pon, x rugi kalau x tgk :P