Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, October 6, 2011

Selamat Pengantin Baru Pakteh... :)

Salam......

ni update seringkasnya pasal majlis kawen pakteh (adik hubby) kat belah kitaorg.....
Alhamdulillah, dah selesai dah.....
layan pic je la ek....





kalau belah perak telor rebus biasa je sebagai bunga telor, kat belah kami telor pindang...... my MIL rebus 2hari2malam......


cari2 xdak plak yang pic bunga telor, telor saje pon jadi la...hehehehe


tahniah buat pakteh, moga bahagia dunia akhirat...
ni tunggu turn adik hb yang sorg lagi plak, so ke Penang kami... 26/27 nov ni...InsyaAllah....

9 comments:

MaMa AiNi said...

Tahniah buat pakteh..semuga bahagia selama2nya..amin..wah ke utara nov.ni !!..bolih cari El sekali..he2x..

el said...

tahniah both of them..cantek kaler grey :)..ha nak ke penang..rojer2 aii taw

mr.curly said...

moge berbahgie ke akhir hayat..

kakngah said...

uiks!
tolo pindang..
sodap lak ai!

Cik Ina Do Do Cheng said...

pak teh selamat pengantin baru ye semoga kekal ke akhir hayat.cik ina tak pernah lagi makan telur pindang.sedap ke?

kakchik@ella said...

waaa .. KC suka p kenduri kawin. nak pulak bila dgr bunyi kompang dan lagu pengantin. Ter over feeling skjp ai tau. hihihi.

Melati Qistyna's Mummy said...

Mama Aini : mekasih ma, hah tu la, ke penang, tempat si el tuh, tp xtau la dan ke x nak cemolot nanti...heheheh


el : InsyaAllah... tah sempat tah tidak el oiii..... pe2 nanti aku habaq hang... :)


mr curly : mekaseh beb :)


kakngah : hanya jauhari mengenal manikam...hahaha


cik ina : bagi yg goma, sedap, bagi yg x goma, xleh nak kata apa laa....hehehe. nak buat nye pon rumit, mesti la sedap cik ina... :P


kakchik : terflash back ke kc...hehehe. mmg best kalau ada kompangn, nak2 yg real...hehehe

ASSOYFINGER67 said...

cantiklah pelamin (pengantin juga)....bestkan..haha

Melati Qistyna's Mummy said...

Assoy : mmg cantik, kale grey.... Hehehe. Sonok Dan penat... :P