Tabung Maya Puteriku :P

Monday, October 17, 2011

Puding Jagung Demam Exam

Salam......

ahaha.... suka suki je boh tajukkk.... :P

puding ni buat hari ni (read as semalam) ngan si gurl......
rasanya ada makan taun kot tak buat puding neh
hari tu ternampak makyung yang selalu kena pedih ulu hati buat... teringin la plak.... :)
buat pon skit jer, cawan kecik sbg sukatan... sbb kueh ni mmg x laku kat umah neh...hehehehe
dapatla dlm 3 bekas comey2 neh.... heheheh.... jadi la kan, dari membazir.....

selalunya buat xde pon boh kismis ni, boh jagung je bebyk.... aritu makyung buat dia boh, teringin nak rasa.... ehehehe


nak resepi kalu.... terjah sini


hmmm, esok (17/10) si gurl exam, sama la ngan anak kengkawan yg lain kan? demamnya belum baik sepenuhnya..... ada running nose plak tu....  semoga dia dapat jawab dgn baik dan lebih baik dari yang ini.... InsyaAllah

8 comments:

MaMa AiNi said...

gud luck utk exam gegurl..sedap puding tu...he2x..anta sikit kat umah mama ya !!

lagenda said...

Gud luck ye gegel..mama siap buat puding utk anak kesayangan mama tu hah. Hrp2 cemerlang dr selalu ye

kakngah said...

adeeb lak demam nok.. tak g sklh pn hrni. terpaksa la.. lembik dah muntah2. td g klnk aku amik mc utk dia sekali...

kakchik@ella said...

Hrp2 gugurl ok. Bab puding jagung resepi dari blog kak ngah tu, mmg menjadi resepi kak ngah tu kan.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck buat ati.

sis..sikitnye?3 je ke?br nk minta sket

Melati Qistyna's Mummy said...

Mama aini : tks Ma, kalau dekat2 abby dh ulur kot tingkap td, :P


Lagenda : hehehe, Dia kalau bab menolong (mengacau) kt dapor, mmg suka, hrp2 dia dpt jawab dgn baik Mak....


Kakngah : tu la, aku terbaca gak blog ko ngah, abeh tu cemana tu, hrp besok dia boleh p exam.... Anak aku pon dedau g badan nye.....


Kakchik : aah betul tu kc, dh bertaun x buat, sukatan pon dh lupo, sib baik kakngah penyelamat ...hehehehe


Lydia : tks dear, kt umah ni mmg x laku kalau kueh yg lembek2 ni, tu pon ada belen g satu.... :)

Nak pos ke Qatar tu, smpi2 sana dh basi.... Pastu duit pos pon x berbaloi, hahahaha

el said...

gud luck atty...
ritu aku buat puding jagung..sure lembik..malaih dah nak buat

Melati Qistyna's Mummy said...

El : Lebih air tu, ko terai sukatan kakngah tu, sure menjadi.... Hehehe