Tabung Maya Puteriku :P

Saturday, October 15, 2011

Nuffnang & The Mines

Salam......

dah lupa dah kejadian ni bila, tgk2 kat blog dah ada dlm draft .... usah lamo eh dok pegham.... :P

video ni hb dah edit, cantum mcm2 dah.... ada yang kelim tiket wayang dari Nuffnang, ada yang video pasal cari bintang The Mines (rasanya kot).....
rasanya pegi ni masa bulan puasa aritu, sbb kitaorg berbuka kat sana.... ehehe... 1st time tgk wayang masa bulan puasa... :)

so, layan jelah.....



ni plak event yang berlainan..... hb ngan kawan dia dok tgk kelim teket dari Nuffnang.... :)




:. hah, tu kawan hb dok tgh deal ngan staff Nuffnang .:


dapat 4 tiket, so bagi la kat dia 2keping p tgk ngan awek dia... :P
tks Mir.... lenkali akak mintak tlg ko lagi yek.... kalau la Nuffnang bermurah hati g nak bagi....muehahahaha

3 comments:

MaMa AiNi said...

wah dpt tiket free dr en.nuff ya abby..bestnya kan !!..

Melati Qistyna's Mummy said...

Aah Ma, dpt 4 lagi.... Dh lama sgt, tgk cite apa pon dah lupa...hehehe. Hrp2 taun dpan en nuff bermurah hati lg nak bg.... :P

lagenda said...

sampai tgk citer apa pun dah lupa? Hahaha..osah lama bonar tuh ye abby. Sadissss...hihihi