Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, October 13, 2011

Demam Dia..... :(

Salam.....

balik2 sekolah tadi, si gurl monyok...katanya demam..... tetiba plak, pg tadi ok je...
haish, cuaca x menentu nih, kalau panas....panas yg amat..... sian dia.... dah la ada perkara yg menyakitkan hati hari ni... maleh nak stori mori, menyakitkan lagi ade.....

suh dia rehat jap, laju2 bagi dia makan-nasi-makan-ubat-lap-badan..... x kasi dia mandi arini...
suh dia tido selubung......



:. close up skit .:

x sampai 5 minit, tido dah dia.... ada bunyi mcm org merengek.... sian anak aku neh..... huhuhu

moga2 bangun nanti sembuh ye nak, senin depan nak exam dah nih, haih......

12 comments:

mr.curly said...

alolo ciannyeee..tgh musim gamaknye ni..moge cpt cehat ye..hehe

Adry@Daun said...

Semoga cepat sembuh dan baik dr demam tu. Minggu dpn dh nk exam, kna sihat br blh jwb soalan dgn baik. Jgn lupa mkn ubat ye..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

moga ati cpt sembuh..sian dia.br lps berinai ke pengantin tu?uik kak..dia gigit kain batik ke?

el said...

lor senin dpn exam nok..cepat2 sembuh

Melati Qistyna's Mummy said...

mr curly : hmmm, agaknya la... harap2 gitu la, risau gak ni... kang nak exam dh minggu depan.... tk yer


Adry@daun : mekasih en daun, hah tu la, hati ni dok risau je... moga dia lekas baik...


Lydia : tks dear...

aah, paktehnya berinai, dia pon nak berinai...hehehe

kain batik tu teman dia sejak kecik, mcm bantal busuk la... kalau xde, xleh tido, gelisah...hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

el : tu la yg aku dok risau ni, kalau demam, cemana nak concentrate.... so far pon dia lom tinggal sekolah lagi, kedatangan full... :)

kakngah said...

dah g klenet lom???

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : lom g ngah, tgk dia bangun kan, kalau x kebah gak, bwk p klenet... dh bagi panadol syrup dah.... hrp2 x melarat la...

lagenda said...

Alololo..sian ati demam. Tido pun dok gigit bucu kain batik.

Hrp2 demamnya cpt kebah la yea. Bnykkan minum air masak. Cuca panas sgt skrg nih.

Melati Qistyna's Mummy said...

Lagenda : ahaha, bucu kain tu wajib, kalau x, xleh tido...

Ni dia dh bangun, dh kebah skit Mak, satg nk bg ubat lg, harap2 x melarat la, minggu depan dh exam

cindyrina said...

lahai.... kesian dia...nanti baik la tu lepas makan ubat..mudah mudahan

MaMa AiNi said...

semuga gegurl cepat sembuh..sian gegurl isnin nak exam..agaknya skrg ni musim kot abby..maklumlah cuaca tak menentu..