Tabung Maya Puteriku :P

Friday, October 14, 2011

Angry Birds Buat Dia....

Salam.....

baru balik dari klinik bawak si gurl jumpa dokter...... demam dia x kebah2 dari semalam.....
harap baik sblm senin nih....hmmm... sian anak mummy ni, mlm td tido pon meracau gak sket2.....

hmmm, korang tau x pasal gameAngry Birds???
si gurl neh, dah lama dah dok sembang ngan mummy nye suh beli brg2 Angry Birds neh...
katanya kengkawan ada pensil angry birds lah, yg lagi satu kawan ada pencil box angry birds lah...
tp mummy nye buat xtau jer

smlm hb balik dari training, bawakan sesuatu buat si gurl.... dan2 tu gak nampak sihat.... tu yang x bawak dia p klenet smlm.... ingat dah nak baik....alih2 malam naik balik panas....


hmmm, ada buku nota,pencils, sharpener, eraser, pencil box sampai 2... ketep kuku angry birds pon ada.... :)


ni dia dok sibuk2 ngan brg2 dia, mummynye lupa nak snap masa belom bukak dari kotak... ehehe... bukan blogger tegar neh.. :P

sangat xcited nak pegi sekolah.... so far ni la 1st time dia tuang sekolah.... so mummy ckp, kena makan ubat, rehat cukup2..... nanti baru boleh pegi sekolah bawak brg2 Angry Birds tuh... :)

8 comments:

kakchik@ella said...

Ni angry mum dtg. Hihihi

kakngah said...

angry bird tidak bisa menyembuhkan demam... :(

ye la nok.. senin ni dah la nak pekse. harap2 kebah la demam dia..

Melati Qistyna's Mummy said...

kakchik : ahaha, awat angry mum kc? :P



kakngah : tu la ngah, halahaiii...

aku dok risau pasal exam dia g, cemna nak wat revision weken neh....

Izan Ishak said...

samalah juga...abg muhaimin pun sibuk sgt nak beli mcm2 brg angy bird nih...tp izan buat dek je...hehehe

lagenda said...

bersemangatlah hamba Allah tu nanti nak peksa..leh bwk pencil box angry bird yg baru p skoll.

Melati Qistyna's Mummy said...

izan : ehehehe, skang ni kat sekolah tgh fenomena angry birds kot... :)


lagenda : hehehe, harap2 dia cepat la baik mak... :)

MaMa AiNi said...

abby si cik n pulak main game angry bird..ha2x..mcm2 brg kat pasaran sekarang ni..mama harap gegurl akan cvepat sembuh bila dpt mainan ni..

Melati Qistyna's Mummy said...

Mama aini : hehehe, yeke.... Abby tgk si gurl main tu, Dok lastik2 je, xtau la, cm x best je..., :)

Mekasih Ma, ni dok risau ni, mg smpt baik sblm senin, insyaAllah....