Tabung Maya Puteriku :P

Friday, September 9, 2011

Temujanji Pediatrik Lagi.....

Salam....

selasa lepas (6/92011) mcm biasa bertemu janji lagi lepas 6 bulan
amik gurl kat sekolah, terus ke sana....
sampai2, terus reg bagai dapat no ni....


 lepas makan nasi grg bekal dia, layan iPAD, seb baik bawak.....lau x membosan..... :)

 terpandang objektif dorg...... kt petak merah tu....

bilik ni la si gurl kena jumpa ngan doktor, patutnya start kol 2pm, masa ni jam menunjukkan kol 2.10pm.... no pon lom nyala...huhuhuhu


dalam kol 3.30pm, baru selesai semua urusan amik ubat & amik next apppointment..... mcm biasa si gurl dapat.....


so, jumpa lagi 6 bulan akan datang :)

12 comments:

lagenda said...

gegel jgn lupa mkn ubat ye. Mama kena rajin2 suapkan ubat dan remind si gegel..

Melati Qistyna's Mummy said...

mak, krim sapu tu mmg wajib gn lepas mandi... yg piriton tu, bila gatal sgt je org kasi dia minum, x kasi dia everyday... :)

kakchik@ella said...

appointmnt 6 bln sekali? Ok la tu abby. kalo tiap2 bulan .. susah.

el said...

byknye ubat..jgn lupa lak bg kt gurl ubat2 nie...

kakngah said...

bekalnya cam baru balik dari soping...
hihihi!!

Melati Qistyna's Mummy said...

KC : aah skang 6bulan skali, dl 3bulan skali... kalau tetiap bulan, mau kuruih omak eh...hehehehe


EL : krim sapu tu wajib bg el, lepas mandi je mesti nak kena apply, lau x kulit dia kering...menggaru la jawabnya...


kakngah : hehehe, aah betul tu, ni skit ngah, memula jumpa dl, rebeh bahu den menjinjing... :)

MaMa AiNi said...

semuga kesihatan gegurl akan bertambah baik dgn memakan ubat2 tersebut..mama pulak gi ke PPUM setiap bulan ..hu2x..sori abby mama baru balik dr cari income..ha2x..

Melati Qistyna's Mummy said...

Mama aini : Tula Ma, eczema Dia tu on n off, mcm biskut..hehehehe. Dl 3bln skali, slang ni, 6bln skali.....

Mg kesihatan mama juga Bertambah baik....InsyaAllah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kena rajin sapu ubat ye..muahh .moga ct sembuh dear

Melati Qistyna's Mummy said...

LM : aah dear, lepas mandi wajib boh krim dia, kalau x kulit dia jd kering, pastu mula la menggaru... :)

wahida said...

salam...
baru nak kenal ngan blog ni...ur girl sakit apa?

harap takde yg mudarat...sian dia...

salam kenal...

Melati Qistyna's Mummy said...

Wahida : Dia da eczema, 6th an skali nka kena jumpa doc....


Salam kenal juga, tks sudi singgah ye...