Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, September 21, 2011

Si Willow yang Hebat - Pelik tapi Benar....

Salam....

Ni saja nak kongsi cite ni....

Seekor kucing yang bernama Willow didapati hilang dari rumah tuannya di Colorado dijumpai selepas 5 tahun di New York City (sejauh 1800 batu) melalui cip pengesan yang ditanam di badan si kucing tersebut dan berada dlm keadaan sihat walafiat...

Nak baca details klik link ni.... Si willow yg hebat

3 comments:

kakngah said...

agak2 ada org tanam cip pengesan dlm badan suami memasing tak?
muahahaha!!

MaMa AiNi said...

hebatnya tuan willow ni kan abby...siap pasang cip pengesan kat kucing dier..he2x..

Melati Qistyna's Mummy said...

kakngah : kalau ada kt mesia ni, sah mmg ado org buat...hahahaha


mama aini : hhmmmm tu la ma, zaman serba canggih ni.... :)