Tabung Maya Puteriku :P

Thursday, September 8, 2011

Maybank oh Maybank...

Salam....

break kejap dr update n3 raya.... :)
xdak mood lak ngan sakit kt belakang ni dtg balik, dr sblm raya.... dh hilang, dtg balik.... salah bantal rsnya...huhuhuh

ni nak cite pasal Cash Dep Machine (CDM) Maybank nih, xtau apa masaelah eh....
nak masukkan RM700 jer, rasanya lebih dr doploh kali cuba try... pegi 2 branch yg berlainan plak tu...duit pon duit baru....
memula cheq try, dh byk kali give up, hb lak try....last2 setelah berpuloh33x try, hb berjaya masukkan RM450 jer, pastu turn cheq p masukkan belen RM250...huhuhu

kesudahannya......


nam lai resit..... cm nak masukan duit juta2.... kalau juta2, sah2 xleh guna CDM...kih3x.....

tu belum lagi kira email dr M2U yg hari2 cheq dok dapat thru email...huwaaaaa

12 comments:

kakngah said...

aku pun pernah terkene. tak banyak pun... tu pun tk lepas. kene buat 2 round.

Melati Qistyna's Mummy said...

hehehe, 2round tu skit ngah, ni lebih 20round nih, tu yg hangin tu...

bdk johor said...

apa kata..kalau tak boleh jugak, lu bako jer mercun bateri kat mesin tu. mesti ok punye!
hahahaha

MaMa AiNi said...

he2x..cash deposit kat mesin maybank memang selalu bermasalah..hu2x..mama sentiasa terkena abby..bank lain ok pulak !!..banyaknya resit..he2x..

lagenda said...

apa ke gila maybank punya mesin tu? Mau kena sepak dgn mak klu dia buat psl gitu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hai sis...sht?sori lama tak jenguk.miza busy sgt2.doakan kami selamat sampai doha ye.

sabar jelah kena basukkan byk kali..huhu.klu berjuta kena minta org bank tu yg tolong kan sis...

shameel Iskandar said...

samalah ngan kt ipoh ni. mcm tu jugak masalahnya.

Melati Qistyna's Mummy said...

bdk johor : hahaha, ado yang beraya kt dalam nanti nih, raya kan sebulan, sedih beb :P


Mama Aini : aah, MBB ni haru biru skit, duit buruk xleh, duit baru pon xleh, nak duit bangla ke hape...keh3x...


Mak : hah, tu la mak, aritu lau ada org kt bank tu perasan, ape kena la laki bini dok sibuk sendiri nak masukkan duit tuh...hahahaa


Lydia : Alhamdulillah.... mesti dh berangkat kan hari ni.... moga selamat sumenya & dipermudahkan...


Shameel : agak2nya kat mana2 pon sama kot kalau namanya MBB.... huhuhuh

kakchik@ella said...

KC slalu kena camtu. tmbh geram bila duit yg kita nak bank in tu kita baru je kuarkan dari ATM mesin dia sendiri. sengal tul la mesin tu .. hihi

el said...

MB bengong
aku yg xde akaun MB pun dpt email bagai...

Melati Qistyna's Mummy said...

KC : aah tol tu kc, duit tu pon kitaorg baru kuorkan dr bank, duit baru pon, keras lagi.... huhuhuh


EL : yang tu scam el, dorg bukan tau ko xdak akaun pon, dorg men tembak jer, mmg haru...

caliph shuriken said...

CDM tu mmg.. kdg2 ntah apa2 direct error, huh...