Tabung Maya Puteriku :P

Wednesday, September 21, 2011

Johnny English - Reborn

Salam.....

byk lg yg x berhapdate, nak gak hapdate yg ni dl....eheheh

ehsan : google

ada sapa2 yg dh nengok Johnny English? lakonan Mr Bean si Rowan tu.....
ahahaha..... mmg kelako.... siyes beb..... si gurl yg peminat Mr Bean tu gelak sakan....
tak sesia beli tiket utk dia...heheheh
selalu nyer, half way jer movie, dia dh mula mintak iPAD nak men game, yang ni sampai abes dia nengok... :)
mmg terhibur lah....

14 comments:

lagenda said...

heh..mak pun dah aim nk tgk movie ni. Sok lusa bila ada free taim, nak serang panggung la nnt

kakngah said...

aarrggghh!!
tetiba aku ngidam nak tgk JE.
agak2 kene lempang tak?? hahahhah!!

Melati Qistyna's Mummy said...

mak : hehehe, tu mmg wajib mak.... mmg gelak sakan :P


kakngah : hahaha, ko koba kan kt abem kato bb kek dlm tu nak nengok...keh3x....

MaMa AiNi said...

mama ngan layan movie ni ngan sape ek?..papa tak nak nak kepanggunglah abby !!...ha2x..`beli dvd je nanti`, katanya..

Melati Qistyna's Mummy said...

Mama aini : mama ajak la bakal ngan si gurl tuh, mesti dorg on je...hehehehe

kakchik@ella said...

Mr Bean tu peminat aiman!! Eh .. Aiman peminat dia ler .. Silap!!! Hihihi

Melati Qistyna's Mummy said...

KC : sama la ngan si gurl, si bean tu feminat dia.... Keh3x

Leh la ajak aiman nengok kc...

el said...

tu lah rmi kata movie ni kelakar abis..ermm nak tgk x dapek ler anak2 sat lg wat movie dlm tuh...donlod lah ape lg hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

El : hehe, tol tu, kang si Alana meraung sian Dia, tp ritu aku tgk cite ape tah, Ada org wat masuk bb, huhuhu

bdk johor said...

asik lu jer yang tengok dulu.
mana aci macam ni. hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

Bel Johor : ehehehe, Lu p la weken ni, wa x marsh pong...keh3x

caliph shuriken said...

tgk tajuk tu tingat citer anime hitman reborn, hukk...

Melati Qistyna's Mummy said...

caliph : ehehe, cite ape tu, akak x nah nengok :P

mzhany said...

betol betol beotl. release tensen ;)